Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
Vacations CMS
 
Informatii generale IBE MerlinX IBE Avioane IBE Hoteluri Comanda Costuri Configurare CMS
Dacă ești unul dintre profesioniștii din turism cu siguranță vrei să știi care este cel mai "COOL RESPONSIVE WEBSITE". Competiția desfășurată în luna Octombrie ne va arăta că fantezia și profesionalismul agenților de turism pot fi puse în valoare la capacitate maximă folosind aplicația Vacation CMS de la MerlinX pentru crearea unui website responsive.

Dacă folosești deja Vacation CMS pestru website-ul agenției tale, înscrie-ți site-ul în competiție și poți căștiga renume, aprecieri, imagine, brand și mai ales trei luni gratuite de utilizare a aplicațiilor MerlinX. Dacă nu folosești încă Vacation CMS și site-ul tău nu este responsive, fă parte din juriul competiției. Dă like site-ului preferat și decide care website este cel mai "COOL RESPONSIVE WEBSITE" bazat pe Vacation CMS.

Pentru a intra în competiție accesează chiar acum pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MerlinX.ro


Competiția "COOL RESPONSIVE WEBSITE" se desfășoară pe baza prezentului REGULAMENT:

Regulament concurs "Cool Responsive Website"


SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI


Organizatorul concursului "Cool Responsive Website" (denumit în continuare "Concursul") este Merlinx Sistem SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Buna ziua, nr. 34-36 , adresa birouri str. Calea Turzii, nr. 111C, ap. 4, C.I.F RO24787297, înregistrată la registrul comerțului cu nr. J12/4697/2008

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit în continuare ("Regulament") care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

Concursul va fi operat prin intermediul S.C. Merlinx Sistem S.R.L, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Bună Ziua, Nr. 34-36, adresa birouri str. Calea Turzii, nr. 111C, ap. 4, cod unic de înregistrare RO24787297, înregistrată la sediul comerțului cu nr. J 12/4697/2008, în continuare MerlinX.

SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI


Concursul se va desfășura în perioada 1 – 31 octombrie 2015, pe pagina de facebook MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro/), și pe website-ul MerlinX (www.merlin-x.ro).

SECȚIUNEA 3. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE


Concursul este accesibil tuturor agențiilor de turism, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă activă o licenţă Vacations CMS.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI


Concursul este făcut public pe pagina de Facebook MerlinX, în data de 1 octombrie 2015.

Pentru a participa la concurs, care se desfășoară în perioada 1 – 31 octombrie 2015, participanții trebuie:

Să transmită prin email la adresa: suport@merlin-x.ro numele site-ului realizat pe platforma Vacations CMS MerlinX şi acordul lor de afişare a 3 imagini cu website-ul menţionat ;

După afișarea imaginii în albumul dedicat campaniei, să dea like/Îmi place la imaginea respectiva; Vor fi contabilizate numărul de like-uri!/Îmi place-uri doar de pe pagina oficială MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro) nu şi cele adunate la imagini distribuite ori repostate pe alte conturi;

După întrunirea condițiilor prevăzute anterior, Organizatorul:

Va publica imaginea în albumul dedicat campaniei de pe pagina oficială de Facebook MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro);

Imaginea care va obține cel mai mare număr de Like-uri/ Îmi place-uri, va câștiga Concursul. Vor fi contabilizate numărul de like-uri!/Îmi place-uri doar de pe pagina oficială MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro) nu şi cele adunate la imagini distribuite ori repostate pe alte conturi;

Va anunța câștigătorul pe data de 2 Noiembrie 2015 pe pagina oficială MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro)

Va contacta câștigătorul pentru transmiterea premiului, prin intermediul unui email. Câștigătorul va trebui să confirme primirea și acceptarea premiului în termen de 10 zile calendaristice. Dacă cineva nu revendică premiul, acesta va fi acordat următorului participant în ordinea clasamentului.

SECTIUNEA 5. PREMIILE CONCURSULUI


Se va acorda ca și premiu: 3 luni de gratuitate pentru licenta de website Vacations CMS incluzând şi accesul la B2B MerlinX;

Lunile oferite gratuit vor fi Noiembrie 2015, Decembrie 2015, Ianuarie 2016. Renuntarea la licențele Vacation CMS ori B2B MerlinX, în perioada de gratuitate nu îndreptățesc câștigătorul la solicitarea vreunei alte compensări. Contravaloarea premiului nu poate fi oferită în bani sau sub altă formă.

Pentru a beneficia de premiul oferit, câștigătorul va trebui să aibă toate facturile emise până în luna octombrie 2015 achitate cel târziu la 31.10.2015.

Câștigătorul nu poate să cesioneze acest premiu altor companii.

SECŢIUNEA 6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI


Imaginile aferente fiecărui website care adună cele mai multe Like-uri/ Îmi place-uri, în albumul concursului creat pe pagina MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro) nu şi cele adunate la imagini distribuite ori repostate pe alte conturi, vor desemna câștigătorul.

SECTIUNEA 7. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI


Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro) în data de 2 Noiembrie 2015. De asemenea, acesta va fi contactat prin intermediul unui mesaj privat pe contul de Facebook ori prin e-mail.

SECTIUNEA 8. DREPTURI DE AUTOR


Participantul este unic responsabil de imaginea site-ului cât şi de fotografiile folosite în realizarea acestuia. Organizatorul nu poate fi facut responsibil de incalcarea dreptului de autor pentru imaginea site-ului participantilor ori a continutului si imaginilor utilizate de participant.

SECTIUNEA 9. REGULAMENTUL CONCURSULUI


Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.merlin-x.ro, iar informații se regăsesc și pe pagina de Facebook MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro ). Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Orice modificări ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook MerlinX (https://www.facebook.com/MerlinX.ro) și pe website-ul www.merlin-x.ro

SECTIUNEA 10. LITIGII


În cazul unor litigii apărute între MerlinX și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Intrați în competiție chiar acum: https://www.facebook.com/MerlinX.ro
Sunteti aici: Pagina principală > Vacations CMS > Concurs
wstaw na FB