Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
Vacations CMS
 
Informatii generale IBE MerlinX IBE Hoteluri Comanda Costuri Configurare CMS Concurs
Bilete avion − cautati bilete de avion pe curse charter, curse regulate si low-cost.

Pasul 1: Pagina de start pentru motorul de cautare a biletelor de avion si a casetelor de oferta − PASUL 1 RWD
Vacations CMS
 
Urmatorii pasi din modulul de cautare sunt din versiunea standard(XFly). Varianta completa RWD va fi lansata dupa Ianuarie 2016.
Pasul 2: detalii inapoi sus

În tabelul comparativ de prețuri regăsiți atât un top al primelor 5 cele mai ieftine variante găsite conform criteriilor selectate în pasul anterior, cât și numărul de escale pentru fiecare variantă în parte.

Sub tabelul comparativ este prezentată întreaga ofertă, în conformitate cu specificațiile criteriilor de căutare din pasul anterior. În cele mai multe cazuri se pot alege tarife diferite față de cele propuse (alternative pentru zboruri și/sau ore de zbor, număr diferit de escale atât la tur cât și la retur). După selectarea săgeților din dreptul ofertelor propuse sau a butonului aferent numărului de escale, vor fi publicate mai multe detalii referitoare la: compania aeriană, numărul de zbor, clasa de zbor, aeroporturile − de plecare și de sosire, denumirea aeronavei, datele și orele de zbor, timpul efectiv de zbor, precum și alte informații suplimentare cu privire la zborurile de tranzit.

În bara laterală regăsiți: filtre detaliate, posibilitate de căutare auxiliară și alte informații utile (link-uri dedicate paginilor cu oferte).

Pentru a selecta o ofertă specifică, dați un simplu click pe butonul "ALEGE".

xfly
Pasul 3: formular de rezervare inapoi sus

În a treia etapă a rezervării veți regăsi un rezumat al ofertei selectate și detaliile despre preț. În această etapă puteți alege servicii suplimentare oferite de către compania aeriană selectată. În secțiunea "Date pasageri" introduceți numele, prenumele și datele de naștere ale fiecărui participant la călătorie. În cazul în care compania aeriană oferă informații adiționale în ceea ce privește programul de loialitate sau serviciile preferate (tip de masă, locul în aeronavă, etc.) va fi disponibilă o secțiune suplimentară în vederea completării ei.

În următoarea secțiune ("Persoana care efectuează rezervarea") se vor introduce detaliile persoanei fizice sau ale companiei pentru care se efectuează rezervarea și pentru care se va emite factura.

În secțiunea "Plata" se vor selecta forma de plată dorită și detaliile aferente solicitate prin formular.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de rezervări ale companiei aeriene și să le acceptați.

Verificați dacă toate informațiile sunt introduse corect și apoi dați click pe butonul "REZERVARE".

xfly
Pasul 4: confirmare inapoi sus

Mesajul de confirmare se returnează în urma efectuării rezervării. În doar cațiva pași ați reușit să efectuați o rezervare pentru unul sau mai multe bilete de avion. Aveți posibilitatea de a confirma acum blocarea locului/locurilor, urmând ca ulterior (după confirmarea plății) să solicitați emiterea biletului electronic.

Sunteti aici: Pagina principală > Vacations CMS > IBE Avioane
wstaw na FB