Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
Despre noi
 
S.C. MERLINX SISTEM S.R.L.

Compania noastră comercializează sistemelele electronice MerlinX reunind sub aripa sa cei mai mari turoperatori şi agenţii de turism. Avem experienţa de a fi crescut rapid, o dată cu economia Europei al cărei turism se bucură de succes. Modernizarea acestui sector a dus şi la succesul MerlinX.

MerlinX reprezintă un sistem global de distribuţie online a produselor turistice care îndeplineste aşteptările ale unei agenţii moderne de turism. Utilizând aplicaţiile noastre aveţi posibilitatea de a reduce considerabil din timpul alocat procesului de creare a ofertei propriu zise. Astfel veţi câştiga timp preţios atât în ceea ce priveşte partea de consultanţă, procesul de ofertare directă cât şi în cadrul procesului de rezervare fermă.

Oferta noastră de colaborare a fost accepată de mai mult de 25 mii de agentii de turism si turoperatori ceea ce determină un potential urias de rezervări.

Puteti apela cu încredere la echipa noastră cu experienţă profesională în domeniu. Suntem pregătiti să vă oferim asistentă în orice moment. Obiectivul nostru este dezvoltarea a cât mai multor programe individuale pentru clienţi, prin dezvoltarea şi introducerea de noi tehnologii în sectorul turistic.

Sistemul de distribuţie MerlinX − dezvoltat pe baza unor produse specifice de top dedicate pieţelor din ţări europene precum Germania, Italia, Polonia, Lituania, România – este parte a companiei Sabre Travel Network, una dintre cele mai mari companii care dezvoltă soluţii moderne de distribuţie a produselor turistice în mediul online.

Scopul nostru este de a oferi clienţilor un mod mai uşor de se a conecta on-line pe piaţa de date electronice. Informaţiile adecvate la momentul potrivit şi la locul potrivit reprezintă primul pas spre succes. Acesta constă în a dezvolta instrumente adecvate pentru procesul de vânzare, necesare atât turoperatorilor cât şi agentiilor de turism revânzătoare.

Aceste instrumente oferă mai multe oportunităţi decât sistemele informatizate de rezervare. Mult curaj, constanţa în inovare cât şi o echipă experimentată sunt elementele de bază ale politicii noastre. Noi oferim clienţilor noştri un mod simplu de utilizare a sistemelor electronice.
 
Activitatea de vânzare a produselor turistice este una complexă şi necesită atenţie, pregătire, dedicaţie şi implicare. Dacă timpul agentului de turism este pierdut cu căutarea ofertelor, cu încărcarea acestora în website-ul agenţiei de turism sau cu aspecte organizatorice ale gestionării unor cantităţi imense de informaţii furnizate de turoperatorii cu care colaborează agenţia de turism, profitabilitatea scade şi cresc frustrările celor care ar trebui să se concentreze exclusiv pe prezentarea ofertelor în faţa turiştilor.

Merlin.X


Pentru a evita această situaţie, MerlinX vă oferă produse profesioniste, complete şi mai ales vitale în activitatea agenţiilor de turism. Folosind sistemul de rezervări MerlinX şi produsele anexe acestuia puteţi obţine profitabilitate şi clienţi mulţumiţi.
Sunteti aici: Pagina principală > Despre noi
wstaw na FB