Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
MDS Webservice
 
Exemple de integrare Costuri
Noua tehnologie MerlinX − MDS Webservice (Memory Data Services)

Grafica!
Acum agentiile de turism din Romania au posibilitatea de a-si integra pe propriile website-uri ofertele turoperatorilor integrati in sistemul de distributie MerlinX, creandu-si propriul design (grafica proprie, inclusiv crearea unui motor propriu de cautare prin intermediul unor setari avansate).

Viteza!
Raspunsul fiecarei interogari are loc in mai putin de 200 milisecunde (0.2 secunde). Acest parametru se aplica inclusiv in cazul celor mai dificile interogari care presupun efectuarea unor cautari in intreaga baza de date. In 2012 ne-am propus sa reducem acest timp cu 50%! Folosind servere performante dorim sa coboram sub pragul de 100 milisecunde pentru fiecare cautare.

Online booking!
  • oferte actualizate cu posibilitate de interogare si rezervare online;
  • disponibilitate online si posibilitate de rezervare ferma a ofertelor turoperatorilor romani;
  • posibilitate de a oferi propriile metode de cautare (dupa regiuni, hoteluri, zbor etc.) si grad ridicat de personalizare pentru simplificarea procesului de rezervare ferma;
Noua tehnologie MDS WS MerlinX va permite sa cautati oferte turistice mai rapid ca niciodata! Informatiile sunt dispuse intr-o structura dinamica, tehnologia MDS (Memory Data Services) insemnand facilitarea procesului de preluare a cantitatilor mari de date.

Cui se adreseaza serviciul MDS?
  • agentiilor de turism ce ofera propriile metode de cautare a ofertelor, folosind inclusiv date preluate prin sistemul de distributie MerlinX.
  • agentiilor de turism care au site-uri cu trafic ridicat si care doresc o personalizarea totala a motoarelor de cautare pentru oferte turistice.
  • agentiilor care nu doresc integrarea sabloanelor predefinite prin intermediul motorului de cautare IBE MerlinX dar si celor care doresc timpi de raspuns redusi considerabil.
Pentru orice informatii legate de produs si de documentatia tehnica aferenta studierii acestuia nu ezitati sa contactati echipa noastra de suport la adresa suport@merlin-x.ro sau la numarul de telefon 0264 40 27 27.
Sunteti aici: Pagina principală > MDS Webservice
wstaw na FB