Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
Sistem rezervări B2B MerlinX
 
Informatii generale Hoteluri Zboruri GetBooking FAQ Tutoriale Formular de comanda Costuri
Modulul ADMINISTRATOR

Acest modul va permite sa gestionati baza de date a fiecarui turoperator integrat in parte. In acest pas aveti posibilitatea de activa unul sau mai multi turoperatori ai caror oferte doriti sa fie afisate in lista de cautare. Prin intermediul acestui modul aveti posibilitatea de a genera si a gestiona (simultan) subconturi pentru agentii Dumneavoastra de turism in vederea responsabilizarii acestora in ceea ce priveste utilizarea B2B MerlinX in intregul proces de rezervare.

Prin accesarea modulului "Admin" si apoi a tab-ului "Detalii agentie" se va afisa o lista de campuri care pot fi setate arbitrar astfel incat aceste facilitati sa fie vizibile sau nu in sistemul de rezervari B2B MerlinX. In partea superioara se vor introduce datele agentiei de turism care vor fi utilizte ulterior, in mod automat, in procesul de stabilire a informatiilor pentru factura de comision sau in cadrul facilitatii "Link spre IBE". Administratorul are posibilitatea de a dezactiva tab-urile individuale aferente fiecarui modul in parte precum si capacitatea de afisare a comisioanelor. In plus, administratorul are posibilitatea de a seta codul CRM si poate marca setarile implicite ("activat" sau "dezactivat") referitoare la facilitati precum gruparea rezultatelor sau afisarea pretului global.

In urmatoarea sectiune, "Agenti", se va putea vizualiza lista cu fiecare subcont creat. In urma selectarii unui subcont, prin intermediul butonului "Editare", exista posibilitatea setarii termenilor de referinta pentru fiecare agent in parte. In acest pas administratorul poate dezactiva posibilitatea agentului de a vizualiza comisionul aferent fiecarei rezervari ferme. In plus, exista posibilitatea activarii/dezactivarii tab-urilor aferente fiecarui modul (pentru fiecare agent), administratorul putand seta inclusiv atributiile fiecarui agent in procesul de rezervare.

In tab-ul "Turoperatori" sunt inclusi turoperatorii disponibili cu continut in sistemul de rezervari B2B MerlinX, existand posibilitatea activarii/dezactivarii acestor pentru a fi sau nu disponibili in lista de cautare.

System rezerwacyjny Merlin.X
Sunteti aici: Pagina principală > Sistem rezervări B2B MerlinX > Configurare
wstaw na FB