Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
Vacations CMS
 
IBE MerlinX IBE Avioane IBE Hoteluri Comanda Costuri Configurare CMS Concurs
RWD
Noua solutie de website RWD

Vacations CMS este cel mai nou produs MerlinX. Prioritatea noastra zero in momentul in care am creat tehnologia bazata pe RWD a fost sa dezvoltam o solutie de website simpla de administrat pentru agentiile de turism si care sa respecte noile cerinte vitale SEO. Cu aceasta solutie, agentii de turism pot sa-si creeze propriile website-uri, portaluri si magazine online, fara a avea cunostinte de limbaj HTML, JavaScript ori alte medii de programare. Acest lucru inseamna independenta fata de companiile specializate, economie de bani si stimuleaza creativitatea individuala, tinand pasul cu schimbarile pietei si ale ofertelor. Singurul lucru pe care agentia il are de facut este achizitionarea unui domeniu. Dupa accesarea panoului de configuratie, aveti acces la mai multe sabloane (pana la 10) care pot fi prelucrate si adaptate dupa nevoile Dumneavoastra. In orice moment, dupa selectarea sablonului, puteti interveni pentru modificari ale interfetei grafice si structurale. Exista posibilitatea de a schimba paleta de culori, de a adauga pagini, de a crea pagini cu continut propriu, de a edita casete de oferte promotionale. O solutie inovatoare este de asemenea si functia de ExpertBox cu sfaturi profesioniste si caseta de informatii meteo in care puteti de asemenea sa adaugati informatia dorita. Cu o experienta de 7 ani in design web, acordam o mare atentie detaliilor. Un website bine structurat si cu informatie accesibila este o carte de vizita absolut necesara oricarei agentii de turism. Nu veti intampina nici o problema la partea de social media: Facebook, Twitter, Pinterest ori Youtube. O alta facilitate inovatoare este si optiunea de LiveRoom care permite agentilor de turism sa intre in contact direct cu potentialul client.

Prin intermediul tehnologiei MDS va punem la dispozitie un motor de cautare foarte usor de folosit, garantand facilitatea vizualizarii si rezervarii produselor turistice disponibile:

 • Turism − motor de cautare a vacantei dorite prin selectarea tipului de transport: avion, autocat, individual;
 • Hoteluri − cautati hoteluri destinate calatoriilor individuale de placere sau afaceri; gasiti si rezervati hotelul dorit in cativa pasi simpli;
 • Bilete de avion − cautati bilete de avion: curse de linie, curse charter si curse low-cost;
 • Rent a car − motor de cautare intuititv prin care segmentati criteriile de cautare, filtrare si comparatie a masinilor din diferite clase;
In acest moment va punem la dispozitie 4 motoare de cautare: turism, bilete de avion, hoteluri si inchirieri auto care sunt compatibile cu orice tip de pagina web. Portalul Vacations CMS ruleaza pe orice sistem de operare disponibil pe smartphone-uri, tableta, laptop si pana la PC-uri clasice fiind complet responsive design conform ultimelor cerinte in materie de SEO. Gratie acestor facilitati, singura limita intalnita in utilizarea portalului este cea legata de creativitatea fiecarui agent de turism.
 • management al sistemului de afisare, al elementelor grafice si al widget-urilor afisate pe pagina;
 • casete plutitoare si module de tip "puzzle" ce se imbina;
 • modul de configurare vizuala (paleta de culori, continut si limba);
 • format responsive – recunoastere automata a afisajului disponibil;
 • interfata prietenoasa pentru smartphone-uri;
 • sistem de navigare intuitiv;
 • independent fata de sistemul de operare al smartphone-ului, fara a fi nevoie de programe suplimentare;
 • font-uri ajustabile, butoane mari,
 • afisaj clar cu punerea in evidenta doar a celor mai importante informatii;
 • fara costuri suplimentare de mentenanta a ofertelor, a serverelor; Dumneavoastra doar trebuie sa aveti un domeniu activ!
Va invitam sa incercati noul nostru produs! It looks like Google already loves it !
Daca avetin intrebari ori doriti informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la: www.merlin-x.ro/contact

 
Portal disponibil pe orice dispozitiv, pentru utilizare zilnica
Exemple de pagini de pornire pe diferite dispozitive inapoi sus
Puteti folosi numeroase widget-uri cum ar fi: motoare de cautare, casete text, boxe promotionale, ghid electronic, casete informatii meteo, ofertele consultantilor, casete de contact, newslettere, bannere, elemente de navigatie, antete, subsoluri…
 
ExpertBox inapoi sus
Noul modul disponibil în IBE MerlinX şi Vacations CMS vine în ajutorul Dumneavoastră ca un nou instrument de vânzări. Pentru a scurta procesul de căutare a vacanţei dorite − agentul de turism poate furniza cele mai bune variante clienţilor în funcţie de nevoile lor. Acest nou modul oferă posibilitatea utilizatorilor IBE MerlinX & Vacations CMS de a promova mult mai simplu destinaţii atractive, recomandate direct de agenţii de turism. Puteţi astfel să directionaţi clienţii direct către angajaţii responsabili de un anumit domeniu(pachete, circuite, croaziere, hoteluri, bilete de avion, etc.) ceea ce scurteaza durata procesului de căutare-consiliere-vânzare a produsului turistic. Folosirea modulului "ExpertBox" vine în întampinarea clientului cu:
 • recomandări punctuale de excursii;
 • hoteluri atractive;
 • excursii opţionale;
 • nu în ultimul rând, crearea unei legături mult mai personale cu angajaţii agenţiei Dumneavoastră.
 
Exemple de website-uri inapoi sus
MerlinX ofera agentiilor de turism posibilitatea crearii propriilor variante.
Dati frau liber imaginatiei, asa cum peste 1000 de agentii au facut-o deja !

Romania:
Germania:
Olanda:
Polonia:
Ungaria:
Lituania:
Nigeria:
Website-uri dezvoltate folosind propriile CSS-uri
Sunteti aici: Pagina principală > Vacations CMS
wstaw na FB