Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
MagiXtars
 
MagiXtars Premii Promoții Regulament Formular Întrebari
Acest program se adresează exclusiv agenților de turism din cadrul agențiilor de turism licențiate din România. Agenția de turism trebuie să aibă contract de colaborare cu MerlinX și sa folosească cel puțin unul dintre produsele sistemului de rezervări (B2B, IBE, MDS, etc.). Agenții de turism trebuie sa poată dovedi că lucrează cu contract de muncă valabil, în agenția de turism al cărui număr MerlinX îl folosesc în formularul de solicitare premiu/premii.

La fiecare rezervare fermă efectuată prin intermediul sistemului de rezervări MerlinX, agentul primește cel puțin o stea. În anumite perioade, unele rezervări sunt bonusate cu mai multe stele. Promoțiile referitoare la aceste bonsuri vor fi anunțate pe pagina de internet www.merlin-x.ro și pe pagina dedicată de pe Facebook. Află aici promoțiile actuale de rezervări cu mai multe stele. Cumulând mai multe stele, agentul le va converti in premii. Produsele/Voucherele oferite ca premiu sunt afișate pe pagina dedicata acestora din cadrul site-ului www.merlin-x.ro. Agentul va decide ce produse/vouchere dorește, în funcție de numărul de stele cumulat. Perioada de valabilitate a unei stele este de 3 luni de la data efectuării rezervării pentru care ea este obținută.

Pentru a intra in posesia premiului/produselor, agentul de turism va trebui să transmită în intervalul de valabilitate al stelelor cumulate, prin e-mail, scanat, formularul de cerere produse, semnat și ștampilat de managerul/administratorul agenției de turism. În urma validării rezervărilor și a stelelor aferente acestora, MerlinX va transmite agenților, la adresa menționată în formular, produsele/voucherele comandate prin curier rapid.

Simplu, rapid, transparent, profitabil.

Pentru a afla care sunt produsele/voucherele pe care le puteți comanda, click aici.

Sunteti aici: Pagina principală > MagiXtars > Despre program
 Facebook