Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
MagiXtars
 
MagiXtars Despre program Premii Promoții Formular Întrebari
REGULAMENT PROGRAM MAGIXTARS

Art. 1 − Organizatorul și Regulamentul
Programul "MagiXtars" este organizat și desfășurat de către MERLINX SISTEM SRL, cu sediul în Cluj Napoca, str. Bună-Ziua nr.34-36, jud. Cluj, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/4697/2008, CUI RO24787297, reprezentată de Dan Vlădea în calitate de Administrator, denumită în continuare Organizatorul.

Participantii la acest program, denumiti in continuare agenti de turism sau beneficiari, sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament al Concursului (denumit in continuare Regulamentul).

Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil oricarui solicitant, sunand la numarul de telefon 0264 402727 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea) sau pe pagina de internet a Organizatorului: www.merlin-x.ro , pe toata durata campaniei. Orice intrebare referitoare la clarificarea unor aspecte ale prezentului regulament poate fi transmisa in scris, prin e-mail, la adresa contact@merlin-x.ro sau prin telefon, la numarul mentionat anterior.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site. Modificarile vor fi efectuate fara anunt prealabil, direct pe site, varianta existenta aici fiind cea valabila.

Art. 2 − Teritoriul si durata de desfasurare a programului
Programul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei pentru toate persoanele care au implinit varsta de 18 ani care lucreaza cu un contract de munca valid, intr-o agentie de turism din Romania. Premiile se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Campania demareaza la data de 21 Octombrie 2013 si se desfasoara pe o perioada nelimitata de timp.

Art.3 − Procedura programului
Programul "MagiXtars" presupune acordarea, fara tragere la sorti, a unor premii, agentilor de turism (persoanelor care lucreaza in agentiile de turism) in functie de numarul de rezervari efectuate prin intermediul sistemului de rezervari al Organizatorului. Astfel, pentru fiecare rezervare efectuata de agentul de turism, acestuia i se va aloca cel putin o stea. Stelele obtinute prin efectuarea de rezervari vor putea fi convertite in premii constand in vouchere, produse sau servicii. Rezervarile vor fi efectuate in sistemul de rezervari MerlinX oferit de Organizator catre agentiile de turism prin intermediul produselor acestuia (de ex. B2B MerlinX, MDS MerlinX, etc.). Produsele si sistemul de rezervari MerlinX fac obiectul unui contract intre agentia de turism la care lucreaza beneficarul si Organizator.

Art.4 − Dreptul de participare
Campania este deschisa tuturor agentilor de travel care lucreaza intr-o agentie de turism cu sediul in Romania. Agentia de turism trebuie sa aiba contract de colaborare cu Organizatorul pentru utilizarea a cel putin unuia din produsele turoperatorului, iar la momentul solicitarii premiilor, agentia nu trebuie sa aibe restante de plata catre Organizator. Participarea la program nu presupune incrierea anterioara.

Art. 5 − Desfasurarea si componentele programului
Folosind produsele Orgnizatorului, agentul de turism poate efectua rezervari ferme pentru furnizorii de servicii distribuiti in sistemul MerlinX (turoperatori, integratori hoteluri, companii aeriene, transferuri, etc.). Prin rezervare sau rezervare ferma se intelege orice blocare ferma a serviciilor furnizorului distribuit, astfel incat in cazul unei anulari ulterioare a acesteia, furnizorul distribuit va percepe penalizari catre clientii agentiei de turism. Coroborat, prin rezervare se intelege orice consum de servicii prestate de furnizorii distribuiti in sistemul Organizatorului.

La efectuarea unei rezervari ferme agentul de turism primeste o stea. In anumite perioade de timp vor exista promotii prin care unei rezervari i se vor aloca mai multe stele. Promotiile vor fi prezentate pe website-ul Organizatorului. Valabilitatea unei stele este de maxim 3 luni de la data alocarii ei. Data alocarii unei stele este data la care anularea rezervarii implica penalizari sau serviciile din rezervare sunt consumate. In cazul rezervarii la care se aloca mai mult de o stea, stelele respective nu pot fi despartite pentru conversia in premii diferite. In cazul in care cumulate stelele unei comenzi pentru un premiu depasesc numarul de stele aferente acelui premiu, stelele in plus se anuleaza. Rezervarile efectuate prin conturi de subagent se aloca subagentilor care le-au realizat, si nu consolidatorilor care gestioneaza relatia cu furnizorul distribuit in sistem.

La data la care agentul de turism doreste sa converteasca in premii stele acumulate, acesta va completa formularul de atribuire stele afisat in website-ul Organizatorului (formular comanda). Formularul de atribuire stele va trebui semnat si stampilat de reprezentantul legal al agentiei de turism, iar apoi va fi transmis prin e-mail (scanat color) la contact@merlin-x.ro sau prin fax la 0264 483 749. Formularul va fi completat cu majuscule si nu va contine stersaturi sau corecturi, iar in cazul in care acesta va depasi o pagina, fiecare pagina va fi numerotata sub forma "pagina 1 din total pagini" si va fi semnata si stampilata fiecare. Formularul va fi completat cu datele agentului de turism care face solicitarea precum si cu codul de identificare al agentiei in sistemul de rezervari MerlinX. Dupa transmiterea formularului, agentul de turism se va asigura ca acesta a ajuns in bune conditii la organizator.

La verificarea, validarea si administrarea comenzilor de premii, Organizatorul va face tot posibilul pentru o solutionare imediata a comenzii, insa va aloca un termen de 30 de zile calendaristice de la receptia in bune conditii a formularului de comanda. Intrucat Organziatorul face stocuri limitate de premii, exista posibilitatea ca in anumite momente furnizorii de vouchere/produse aflate in promotie sa nu poata oferi pe loc numarul solicitat de produse. In cazul in care termenul de 30 de zile este depasit, Organizatorul va informa in scris solicitantul asupra situatiei existente si va cauta variante alternative.

Dupa validarea premiilor, acestea vor fi transmise prin curier sau posta rapida la adresa mentionata de agentul de turism in formularul de comanda. In cazul in care curierul nu gaseste nicio persoana la adresa mentionata si returneaza coletul catre Organizator, acesta va putea fi retransmis doar cu plata de catre agentul de turism a cheltuielilor unei noi expeditii. La primirea coletului, agentul de turism il va deschide in prezenta curierului si va verifica continutul acestuia. Din momentul confirmarii preluarii coletului de la curier, agentul poate anunta in maxim 5 zile eventualele nereguli, cu transmiterea unor material doveditoare (imagini, proces verbal predare primire, etc.). Dupa acest interval de timp, Organizatorul va considera livrarea ca fiind executata corect.

Art. 6 − Premii
Premiile oferite in cadrul programului sunt prezentate pe pagina dedicata acestora din cadrul website-ului www.merlin-x.ro. Premiile vor fi comandate in baza unui formular standard pe care trebuie notate codurile exacte ale acestora. Beneficiarii premiilor nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani a acestora si nici nu pot solicita modificarea parametrilor sau valabilitatii premiilor. Premiile primite vor fi folosite exclusiv pentru uzul agentului/agentiei care le-a comandat, si nu pot face obiectul unor altor promotii catre terte personae. De asemenea este interzisa comercializarea lor catre terte persoane.

In cazul produselor cu termen de garantie, Organizatorul va transmite copia certificatului de garantie, insa beneficiarul este singurul responsabil de rezolvarea problmelor ce pot apare in timpul utilizarii respectivului produs. Organizatorul nu ofera suport tehnic pentru utilizarea produselor si nu se ocupa cu servicii garantie sau post-garantie pentru acestea.

In cazul voucherelor, beneficiarii inteleg si accepta ca nu pot solicita documente fiscale (factura, chitanta) de la furnizorii de servicii care accepta plata cu vouchere, atat pentru valoarea acoperita prin intermediul voucherelor cat si pentru restul achitat, altele decat cele oferite de comerciant. De asemenea nu pot fi solicitate rambursari de bani pentru diferente. Unele produse nu sunt acceptate la plata cu vouchere (de exemplu produsele accizabile: alcool, tutun, etc. ori servicii: bilete concert, masaj, etc.). Inainte de achizitia produselor pe baza de vouchere, agentul de turism are obligatia de a verifica la comerciant produsele/serviciile care nu sunt incluse in plata cu vouchere. Utilizatorul voucherelor intelege si accepta ca plata cu vouchere implica neacordarea altor beneficii din alte programe de loialitate ale furnizorului (de exemplu stragnerea de mile, galbeni, puncte, etc.). Utilizatorul va prezenta voucherele in stare perfecta, fara indoituri, ruperi sau deteriori. Voucherele deteriorate, rupte sau pierdute nu se inlocuiesc.

In cazul pachetelor de servicii turistice, agentul de turism va transmite posibilitatile lui de deplasare intr-un interval de 2 pana la 6 luni fata de data solicitarii si va tine cont de faptul ca deplasarea trebuie sa includa minim o noapte de sedere de sambata spre duminica la destinatie. Biletul de avion va include plecarea din Bucuresti sau Budapesta spre destinatie. In cazul in care exista rute cu plecare de pe alte aeroporturi din Romania (preferate de beneficiar), Organizatorul poate aproba, insa fara obligatie sau explicatii, o ruta diferita. Biletele de avion vor contine minim un bagaj mic de mana si un bagaj de cala / pachet,. Pachetul de servicii turistice nu include transferul de la domiciliul calatorilor la aeroportul de plecare ori de la aeroport la hotel si retur. Serviciile de cazare se vor efectua la hoteluri aflate in aria de acces a sistemului de transport in comun al orasului respectiv. Serviciile de cazare incep la ora 16 a zilei de intrare si se termina la ora 10:00 a zilei de iesire. Pachetul nu acopera eventualele sederi suplimentare sau folosinta supliementara a camerei. Beneficiarul intelege si accepta ca serviciile turistice sunt oferite de agentiile de turism acreditate si ca acestea vor face obiectul unor conditii contractuale separate intre beneficiar si agentia de turism desemnata de Organizator pentru efectuarea rezervarilor.

Art. 7 − Obligatii si responsabilitati
Participarea la acest program este benevola din partea agentilor si agentiilor de turism. Programul nu este parte contractuala a relatiei intre agentia de turism si Organizator. Valabilitatea, serviciile, premiile ori conditiile acestui program nu sunt parte a contractului intre agentia de turism si Organizator si nu pot fi invocate in demararea, desfasurarea ori incetarea relatiilor contractuale dintre cele doua parti. Partile se obliga la respectarea secretului professional si se vor abtine de la orice comportament care sa genereze daune celeilate parti. Organizatorul va permite accesul la program oricarei persoane eligibile conform conditiilor de mai sus. Organizatorul are dreptul de a invalida solicitarile care prezinta informatii false ori vadit eronate, care au adresa ilizibila ori nu sunt eligibile conform criteriilor de mai sus. Beneficiarii programului se obliga sa nu efectueze actiuni de natura a aduce prejudiciu Organizatorului si acestui program.

Art. 8 − Taxe si impozite
Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau altor obligatii financiare legate de comenzile livrate, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa, impozit pe care Organizatorul Promotiei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

Art. 9 − Regulamentul oficial
Regulamentul Oficial al Programului va fi publicat pe site, la inceputul campaniei. Regulamentul de participare este disponibil oricarui solicitant pe toata durata programului, sunand la numarul de telefon 0264 402727 sau prin e-mail la contact@merlin-x.ro Prin participarea la acest program participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Sunteti aici: Pagina principală > MagiXtars > Regulament
 Facebook