Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
IBE MerlinX & EasyPax
 
Configurare Conectare la website FAQ Promovare online Comandă Costuri
Oparte na technologii MDS
Wyszukiwarka internetowa
Motorul de cautare IBE MerlinX

Motorul de cautare IBE MerlinX are scopul de a satisface asteptarile agentiilor de turism care doresc sa puna la dispozitia tuturor clientilor lor un sistem de navigare si rezervare a produselor turistice disponibile online. IBE MerlinX este bazat pe noua tehnologie MDS si poate fi complet integrat pe website-ul Dumneavoastra.

Orice agentie de turism care a semnat un contract de utilizare a sistemelor MerlinX are posibilitatea de a utiliza acest motor de cautare cu scopul de a promova si vinde oferte ale turoperatorilor cu care are contract.


Module suplimentare: Cautare rapida | Sabloane cu oferte | Newsletter | LiveChat | ExpertBox | Demo IBE
 
Căutare
IBE MerlinX i easyPax Pasul 1: Criterii de cautare

Tipuri de oferte:
 • pachete de vacanta;
 • doar hoteluri (individuale − fara transport inclus);
 • circuite;
 • croaziere;
Oferte speciale (optional) − pe care le puteti activa/dezactiva din panoul de personalizare. Acestea sunt impartite in mai multe tipuri de destinatii: Statiuni montane, Statiuni litoral, City-break, Destinatii exotice.

Conditii meteo (optional) − selectarea conditiilor meteo pentru urmatoarele 14 zile.

Facilitati (optional) − exista posibilitatea selectiei mai multor facilitati precum: hoteluri situate direct pe plaja, dotari speciale pentru pentru familii cu copii, in apropiere de centul orasului, teren de golf, posibilitate de surfing in apropiere, etc.
inapoi sus
IBE MerlinX i easyPax Pasul 2: Tari si regiuni

Harta electonica (optional) − selectarea regiunii dorite de pe o harta interactiva (in curs de dezvoltare)

Revizuirea preturilor, prognoza meteo si localizare GPS pentru fiecare regiune

Sortare dupa pret si dupa tara

Ghid electronic − informatii despre regiune
inapoi sus
IBE MerlinX i easyPax Pasul 3: Oferta

Filtrarea rezultatelor dupa criterii specifice (localitate, denumire oferta)

Recenzii despre unitatile de cazare prin Zoover: a se vedea modul in care alti turisti evalueaza dotarile si serviciile oferite de catre o anumita unitate de cazare; exista si posibilitatea adaugarii unei recenzii

Informatii suplimentare:
 • localizarea unitatii de cazare pe GPS
 • filme de prezentare
 • conditii meteo − pentru 14 zile
 • ghid electronic− cuprinde o descriere generala a tarii si o descriere detaliata a regiunii (obiceiuri si traditii, bucatarie, galerie foto, )
inapoi sus
IBE MerlinX i easyPax Pasul 4: Perioada sejurului, tipul de masa si tipul de camera

alegerea datelor de calatorie − date de plecare diferite, localitatea de plecare / aeroportul de plecare, tipuri de mese di optiuni de cazare pentru unitatea respectiva.

lista de facilitati ale ofertei selectate (prestabilite in formularul de cautare).

sortarea criteriilor specifice

filtrarea ofertelor

descriere si fotografii ale hotelului, descrierea regiunii (ghid electronic) si localizarea GPS

graficul de pret (diagrama) pentru oferta selectata

recenzii despre unitatile de cazare prin Zoover: a se vedea modul in care alti turisti evalueaza dotarile si serviciile oferite de catre o anumita unitate de cazare; exista si posibilitatea adaugarii unei recenzii

recomanda hotelul pe Facebook (optional)
inapoi sus
IBE MerlinX i easyPax Pasul 5: Oferte alternative

selectie a tipurilor de masa alternative si a optiunilor de cazare
inapoi sus
IBE MerlinX i easyPax Pasul 6: Rezervara

descriere detaliata a ofertei

pretul per persoana si pretul final (cu toate taxele incluse)

formularul care trebuie completat de catre turist, reguli de trimitere a solicitarii si informatii suplimentare

Trimiterea solicitarii de rezervare − rezervarile efectuate pe website-ul Dumneavoastra prin intermediul motorului de cautare se trimit pe adresa de e-mail pe care ati specificat-o in panoul de personalizare. Pentru a confirma rezervarea clientului va recomandam sa verificati din nou disponibilitatea in sistemul de rezervari B2B MerlinX prin intermediul caruia puteti efectua rezervari ferme.

Recomandam sa tratati solicitarile venite pe e-mail ca cereri de oferta si nu ca rezervari ferme. Aceste solicitari nu implica obligatii financiare pentru client si nu pot garanta disponibilitatea ofertei la o data ulterioara (rezervarea este considerata ferma si poate fi confirmata clientului doar in urma confirmarii de catre turoperator).
inapoi sus
 
Cautare rapida
Sistemul de cautare rapida cu functii inteligente de interogare

Cand incepeti sa tastati numele hotelului sau denumirea regiunii, va sunt sugerate sute sau chiar mii de rezultate din baza de date MerlinX. Aceasta caracteristica inovatoare va fi cu siguranta apreciata de multi clienti care doresc in primul rand sa gaseasca rapid un anumit hotel sau o anumita destinatie turistica pe website-ul Dumneavoastra si in al doilea rand sa aiba posibilitatea de a efectua o solicitare de rezervare.
IBE MerlinX i easyPax inapoi sus
 
Sabloane cu oferte
Sabloane cu oferte preferentiale pozitionate pe website, sub motorul de cautare IBE MerlinX.

In noua versiune a panoului de administrare EasyPax aveti posibilitatea de a gasi un modul special pentru crearea sabloanelor cu oferte preferentiale. Oricine poate sa creeze, rapid si usor, sabloane cu oferte preferentiale pentru propriul website. Oricand aveti posibilitatea de a modifica ordinea in care afisati atat sabloanele cat si informatiile aferente.
IBE MerlinX i easyPax inapoi sus
 
Newsletter
Modul de Newsletter pe website-ul Dumneavoastra, adaptat la nevoile clientilor

Clientii Dumneavoastra pot primi acum cele mai recente oferte turistice, direct in casuta de e-mail si in mod automat, in functie de nevoile fiecaruia. Datorita acestei facilitati nu mai este nevoie sa trimiteti acelasi newsletter intregii baze de date.

Simplu! Modulul de Newsletter este disponibil gratuit pentru orice agentie care utilizeaza motorul de cautare IBE MerlinX integrat in varianta GATE.

Principalul avantaj al modulului nostru de newsletter si ceea ce il diferentiaza de cele mai multe dintre buletinele informative disponibile pe piata este tocmai abordarea individuala pentru clientul agentiei de turism. Clientul are posibilitatea de a specifica exact asteptarile sale astfel incat, in urma inregistrarii, el va primi pe e-mail o lista de oferte creata special pentru el (conform cerintelor sale) care, la randul ei, sporeste sansele de interes in ceea ce priveste oferta primita si creste posibilitatea rezervarii acesteia.
 • instalare simpla (utilizator);
 • culori adaptate la motorul Dumneavoastra de cautare IBE MerlinX;
 • adaptare la nevoile individuale ale clientilor;
 • diferite criterii de selectie pentru cautarea ofertelor;
Acest modul este proiectat pentru toate agentiile care au o relatie contractuala cu MerlinX si utilizeaza motorul de cautare IBE MerlinX. Acestea au posibilitatea de a integra casuta de newsletter pe propriul website astfel incat clientii sa-si poata seta preferintele in orice moment al zilei. Ofertele trimise pe e-mail sunt conectate la motorul de cautare IBE MerlinX. In plus, agentul de turism responsabil de acest modul poate predefini subsolul e-mail-ului care va fi trimis clientilor (informatii de contact, logo agentie). Datorita acestui newsletter complet integrat cu website-ul agentiei Dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la procesul de trimitere – nu este nevoie sa adaugati adrese noi de e-mail, sa completati formulare, sa pregatiti oferta sau sa trimiteti efectiv newsletter-ul – toate aceste etape se desfasoara in mod automat.

Mai multe exemple de conexiune a modulului de newsletter la website pot fi gasite pe paginile noastre de testare: exemplul 1, exemplul 2, exemplul 3.

Adaugarea formularului de Newsletter este foarte simpla! O descriere detaliata a procesului de conexiune poate fi gasita in cea mai recenta versiune a ghidului de personalizare si integrare IBE MerlinX.
IBE MerlinX i easyPax inapoi sus
 
LiveChat
Modul de utilizare a mesageriei instantanee

Consultantii agentiei de turism pot fi acum disponibil online si in timp real prin intermediul acestui modul astfel incat clientul nu mai e nevoit sa trimita zeci de mail-uri cu intrebari specifice. LiveChat simplifica munca unui agent de turism in mod considerabil si permite totodata clientului sa obtina mult mai rapid raspunsul optim la intrebarile sale. In cazul in care agentul de turism nu este disponibil, clientul poate utiliza formularul de contact LiveChat astfel incat solicitarea va fi trimisa automat pe adresa de e-mail.
IBE MerlinX i EasyPax inapoi sus
 
ExpertBox
ExpertBox − sfatul specialiştilor

Noul modul disponibil în IBE MerlinX şi EasyPortal vine în ajutorul Dumneavoastră ca un nou instrument de vânzări. Pentru a scurta procesul de căutare a vacanţei dorite − agentul de turism poate furniza cele mai bune variante clienţilor în funcţie de nevoile lor. Acest nou modul oferă posibilitatea utilizatorilor IBE MerlinX & EasyPortal de a promova mult mai simplu destinaţii atractive, recomandate direct de agenţii de turism. Puteţi astfel să directionaţi clienţii direct către angajaţii responsabili de un anumit domeniu(pachete, circuite, croaziere, hoteluri, bilete de avion, etc.) ceea ce scurteaza durata procesului de căutare-consiliere-vânzare a produsului turistic.

Folosirea modulului "ExpertBox" vine în întampinarea clientului cu:
 • recomandări punctuale de excursii;
 • hoteluri atractive;
 • excursii opţionale;
 • nu în ultimul rând, crearea unei legături mult mai personale cu angajaţii agenţiei Dumneavoastră;
IBE MerlinX i EasyPax inapoi sus
 
Demo IBE
Click aici pentru a testa varianta demo IBE MerlinX.
Cum să fii relevant în online – ghid pentru începători inapoi sus
Sunteti aici: Pagina principală > IBE MerlinX & EasyPax
wstaw na FB