Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
XFly
 
Configurare Conectare la website / conexiune Sabloane – oferte Comanda Costuri
Căutarea biletelor de avion în XFly

Modulul de căutare XFly este o soluție modernă IBE Merlin.X dezvoltată și pregătită în mod special pentru clienții agențiilor de turism care călătoresc în interes de afaceri sau în mod individual. În doar câteva momente aceștia au posibilitatea de a găsi zboruri Charter, zboruri Regulate, zboruri Low Cost și de a efectua rezervări pentru bilete oferite de către toate companiile aeriene, într-un mod simplu și intuitiv.

Cu XFly, în câteva secunde clienții Dumneavoastră pot verifica toate variantele de conexiuni pe rutele selectate, astfel încât să poată efectua fara stres rezervările dorite direct de pe website-ul agenției. Procesul de căutare este rapid și simplu, fiind definit de un set de caracteristici utile pentru a putea facilita găsirea unor oferte de zbor adecvate.

Printre facilități: rezervare instant, comoditate, garanția emiterii biletului electronic, confort în timpul planificării călătoriei.

Acum puteți integra modulul XFly pentru bilete de avion, direct pe propriul website!

 
Căutare
Pasul 1: criterii de căutare inapoi sus

Selectați locul de plecare și locul de sosire. După tastarea primelor 3 litere ale locului de plecare (cod IATA aeroport / localitate de plecare) sistemul furnizează automat cele mai relevante sugestii care pot fi alese cu ușurință ca și locuri de plecare. Locurile de plecare și de destinație pot fi selectate și cu ajutorul hărții integrate în pictogramele aferente.

Introduceți data de plecare și, opțional, intervalul orar de decolare.

Introduceți numărul de persoane pentru care doriți să efectuați rezervarea de bilete.

După ce ați definit toate câmpurile, dați un simplu click pe butonul "CĂUTARE".

XFly
Pasul 2: detalii inapoi sus

În tabelul comparativ de prețuri regăsiți atât un top al primelor 5 cele mai ieftine variante găsite conform criteriilor selectate în pasul anterior, cât și numărul de escale pentru fiecare variantă în parte.

Sub tabelul comparativ este prezentată întreaga ofertă, în conformitate cu specificațiile criteriilor de căutare din pasul anterior. În cele mai multe cazuri se pot alege tarife diferite față de cele propuse (alternative pentru zboruri și/sau ore de zbor, număr diferit de escale atât la tur cât și la retur). După selectarea săgeților din dreptul ofertelor propuse sau a butonului aferent numărului de escale, vor fi publicate mai multe detalii referitoare la: compania aeriană, numărul de zbor, clasa de zbor, aeroporturile − de plecare și de sosire, denumirea aeronavei, datele și orele de zbor, timpul efectiv de zbor, precum și alte informații suplimentare cu privire la zborurile de tranzit.

În bara laterală regăsiți: filtre detaliate, posibilitate de căutare auxiliară și alte informații utile (link-uri dedicate paginilor cu oferte).

Pentru a selecta o ofertă specifică, dați un simplu click pe butonul "ALEGE".

xfly
Pasul 3: formular de rezervare inapoi sus

În a treia etapă a rezervării veți regăsi un rezumat al ofertei selectate și detaliile despre preț. În această etapă puteți alege servicii suplimentare oferite de către compania aeriană selectată. În secțiunea "Date pasageri" introduceți numele, prenumele și datele de naștere ale fiecărui participant la călătorie. În cazul în care compania aeriană oferă informații adiționale în ceea ce privește programul de loialitate sau serviciile preferate (tip de masă, locul în aeronavă, etc.) va fi disponibilă o secțiune suplimentară în vederea completării ei.

În următoarea secțiune ("Persoana care efectuează rezervarea") se vor introduce detaliile persoanei fizice sau ale companiei pentru care se efectuează rezervarea și pentru care se va emite factura.

În secțiunea "Plata" se vor selecta forma de plată dorită și detaliile aferente solicitate prin formular.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de rezervări ale companiei aeriene și să le acceptați.

Verificați dacă toate informațiile sunt introduse corect și apoi dați click pe butonul "REZERVARE".

xfly
Pasul 4: confirmare inapoi sus

Mesajul de confirmare se returnează în urma efectuării rezervării. În doar cațiva pași ați reușit să efectuați o rezervare pentru unul sau mai multe bilete de avion. Aveți posibilitatea de a confirma acum blocarea locului/locurilor, urmând ca ulterior (după confirmarea plății) să solicitați emiterea biletului electronic.

Sunteti aici: Pagina principală > XFly
wstaw na FB