Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Wens Tour X − Pachete dinamice în MerlinX


Pachetele dinamice, oferite în premieră de Wens Tour (XWEN) prin MerlinX, oferă agentului de travel și călătorilor acestuia, experiența unui rezervări rapide, profitabile și de încredere.

Ce inseamna un pachet dinamic/flexibil (metodologie germană)
Se bazeaza pe sistemul "Dynamic Packaging" – "pachete flexibile". Acest lucru inseamna, ca pachetul de calatorie va fi format din capacitatile libere pe moment, din sistemele de rezervări: zbor, hotel si transfer. Pretul total al unui astfel de pachet este determinat la momentul rezervarii sau este actualizat de mai multe ori pe zi.

Ce servicii sunt disponibile?
Bilete de avion ale celor mai multe companii aeriene cu preturi actualizate in ziua respectiva, combinate cu disponibilitati hoteliere si transfer Aeroport/Hotel/Aeroport.

Pentru a vizualiza în mod unic oferta XWEN vă rugăm selectați din lista de Turoperatori: Wens Tour X. Datorită numărului extrem de mare de oferte, sistemul aduce, la sutele de hoteluri afișate, primele 300 de oferte per hotel. Pentru a vă asigura că vizualizați toate ofertele acelor hoteluri vă recomandăm să selectați un interval al datei de plecare cât mai mic, cu durată de până la 60 de zile.
Rezultatele obținute sunt afișate pe 3 coloane:

  • Coloana din stânga – lista de țări/regiuni. Pentru a vizualiza întreaga listă de destinații disponibile în oferta Turoperatorului, accesați butonul de sub listă;
  • Coloana centrală – lista de hoteluri. Dacă veți selecta in coloana din stânga doar o țară sau o regiune, lista se va actualiza cu hotelurile din zona aleasă;
  • Coloana din dreapta – lista de oferte ale hotelului. Dacă veți selecta un alt hotel în coloana centrala, lista se va actualiza cu ofertele aferente acelui hotel. Deasupra listei de hoteluri găsiți imaginea avatar a hotelului iar prin accesarea ei veți ajunge la descrierea, pozele, harta și atributele hotelului.


La nivelul ofertei sunt disponibile informații bazice obținute din sursele de servicii. Aveți la dispoziție următoarele servicii:
  • Butonul <+> din stânga – includerea ofertei în lista de oferte pt client (va apare în josul paginii);
  • Butonul din stânga – va deschide detaliile de bază ale zborului, camerei și serviciilor de masa;
  • Butonul <>>> din dreapta – va face revalidarea serviciilor și trecerea în fereastra de soluții alternative;
  • Butonul din dreapta – va face revalidarea serviciilor și trecerea în fereastra de rezervare.


Dacă agenția are contract de colaborare cu Turoperatorul, la accesarea butonului de validare ofertă, sistemul reverifică instantaneu disponibilitatea serviciilor cotate și prezintă noul preț:ATENTIE !!! Dacă agenția nu are contract de colaborare cu Turoperatorul sau unul dintre servicii nu mai este disponibil la momentul validării, sistemul prezintă un mesaj de atenționare.

În cazul în care ați încheiat contract cu XWEN și la anumite produse primiți mesaj de indisponibilitate, vă rugăm să verificați punctual cu Turoperatorul situația exactă a disponibilităților, întrucât mesajul poate apare și datorită lipsei de răspuns în timp util a uneia din sursele ce compun pachetul de servicii turistice.

După validarea ofertei, verificarea detaliilor complete și a soluțiilor alternative, sistemul afișează formularul de rezervare. Cum multe din servicii implică penalități ori chiar indisponibilități la schimbarea numelui, este obligatorie completarea corectă a numelor și datelor de naștere ale călătorilor:În funcție de tipul de surse alese pentru construcția pachetului de servicii turistice, pachetul de servicii turistice solicitat va fi confirmat sau infirmat de Turoperator. Solicitarea făcută primește un număr de rezervare, pe baza căruia se va purta corespondența cu Turoperatorul.Această rezervare o puteți regăsi în lista de rezervări din meniul principal al sistemului. Pentru a o vizualiza trebuie să dați click pe numărul ei.Trick&Tips:
  • Pachetele dinamice sunt obținute din servicii cotate din surse diferite. Dacă produsul dorit nu este disponibil și nu identificați o altă soluție corespunzătoare, contactați Turoperatorul pentru a verifica împreună cu acesta existența unei alternative atractive;
  • Detaliile unora dintre componente (zbor, tip cameră, tip masă) sunt mereu atractive financiar însă pot fi neatractive din punct de vedere logistic pentru client (escale prea lungi, camere prea mici, etc.). Contactați Turoperatorul pentru a verifica împreună cu acesta existența unei alternative mai atractive logistic chiar dacă ea va implica o creștere a prețului;
  • Fiind compuse din servicii diferite, rezervările pachetelor dinamice (dacă nu e menționat altfel) sunt solicitări "la cerere". Tratați-le ca atare, respectând mereu specificațiile contractului de colaborare și a celui de vânzare servicii turistice.
AGENȚIA CE EFECTUEAZĂ REZERVAREA ÎN MERLINX A MINIM 5 PACHETE XWEN ÎNTR-O LUNĂ, BENEFICIAZĂ LUNA URMĂTOARE DE GRATUITATE LA UTILIZAREA B2B MERLINX.

Începeți așadar, chiar acum, comercializarea unor produse extrem de atractive pentru clienții Dumneavoastră și profitabile pentru agenție prin accesarea sistemului de rezervări.
Pentru a afla informații suplimentare despre cum le puteți oferi clienților DVS aceste produse prin soluțiile MerlinX (B2B, IBE, VCMS), vă rugăm să ne contactați la tel 0264402727 sau email contact@merlin-x.ro ori direct la Turoperator: Wens Tour, www.wens.ro, tel: 0264/590746 / 8 / 9 , email: dynamic.wens@wens.ro


Vă așteptăm, Echipa MerlinX

 
Data dodania: 03 październik 2016r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB