Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Turoperatorii cu produse de tip dinamic, pe metodologie germana – alternativa la oferta clasica, într-o lume în continuă schimbare.


Pachetele dinamice sunt folosite deja în țara noastră de mulți ani, și multe agenții le oferă clienților săi astăzi posibilitatea de a-și configura propriul pachet de servicii turistice prin selectarea concomitentă ori consecutivă a mai multor componente de tipul: zbor, cazare, transfer, asigurare, etc. Această metodă de tip american, de căutare, împachetare și vânzare a serviciilor turistice, este fezabilă mai ales în țările cu o bogată cultură a călătoriei, ori cu resticționare evidentă a perioadei de călătorie. Pentru a surmonta impedimentele generate de un număr mare de căutări pe care un turist ar trebui să-l facă pentru a găsi cea mai buna soluție raportat la bugetul, perioada ori sutele de destinații diponibile, turoperatorii europeni au dezvoltat în ultimii ani conceptul pachetului dinamic preîmpachetat. Astfel, prin metoda de tip german a generării de pachete turistice dinamice, sursele de servicii turistice sunt interogate în mod continuu, iar miile de răspunsuri obținute sunt combinate automat, în milioane de posibile călătorii, permițând agentului de turism sau turistilor realizarea căutărilor de la general spre particular. Aceste pachete au intrat în familia denumită X TOUR. Dertour, Neckermann ori TUI au deja propriile departamente și produse de acest tip și tot mai multi operatori au în portofoliu doar astfel de vacanțe.

XDER, XNEC, XTUI și mulți alții, sunt disponibili în sistemul de rezervări B2B MerlinX. Aflați la suport@merlin-x.ro sau telefon 0264 40 27 27 cum puteți vinde și Dumneavoastră aceste pachete de servicii turistice moderne.Vă așteptăm,
Echipa MerlinX

 
Data dodania: 05 sierpień 2016r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB