Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Vacations IBE

Vacations IBE − motor de cautare a ofertelor turistice.

Vacations IBE este succesorul IBE MerlinX & EasyPax si in acelasi timp cea mai avansata solutie de cautare a ofertelor turistice.


De ce este imbatabil?

Functioneaza extreme de rapid si prezinta foarte clar rezultatele.

Foloseste tehnologie de ultima generatie?

Da, foloseste tehnologia RWD (Responsive Web Design), ceea ce-l face perfect adaptabil pentru afisarea pe telefoane mobile, tablete si laptopuri.

De ce ii inspira pe clienti sa-l foloseasca?

Pentru ca e distractiv si usor de folosit, astfel incat vizitatorii pot gasi foarte usor oferta dorita intr-un mod original.

In multitudinea de informatii disponibile pe internet, V-IBE este o unealta excelenta ce poate fi integrata pe website-ul agentiei, pentru a furniza clientilor posibilitatea de a naviga si selecta cele mai atractive oferte turistice.

Vacations IBE este de asemenea un produs inovativ, bazat pe tehnologia RWD, ceea ce-l face perfect adaptabil la dispozitivul de pe care e vizualizat si garanteaza cel mai inalt standard de adaptabilitate, atat de important in era tehnologiei. Nici unul din actualele motoare de cautare disponibile pe piata nu ofera atat de multe facilitati, de la modul de configurare, implementare pe site si pana la modul de cautare si afisare a ofertelor.

O alta facilitate este posibilitatea de a selecta campurile disponibile in formularul de cautare, in conformitate cu necesitatile dumneavoastra si ale clientilor.


Mai multe detalii aici…

Vacations IBE

Pentru orice alte informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă dorim success la vânzări.
Echipa MerlinX RO.

 
Data dodania: 11 styczeń 2016r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB