Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Booking.com


Parte a grupului Priceline, Booking.com - unul dintre cei mai mari operatori de rezervări turistice hoteliere şi nu numai – este acum disponibil în sistemul de rezervări B2B MerlinX. Cu tarifele brute de pe website, însă incluzând commision pentru agenţia de turism, Booking.com este o opţiune viabilă şi facilă pentru agenţiile de turism din România. Accesând B2B MerlinX, agenţii de turism vor putea vizualiza, compara şi rezerva pentru clienţii lor, produsele Booking.com la tarifele afişate de acesta pe site, şi vor beneficia de decontarea prin intermediul sistemului. Totodată cu un singur click, produsele vor putea fi comparate imediat cu cele ale celorlalţi integratori sau consolidatori hotelieri dar şi cu cele ale turoperatorilor ce au in portofoliu astfel de produse.

Întrucât relaţia contractuală se desfăşoară direct între Booking.com şi client, agenţia de turism poate beneficia, fără emoţii, de comisionul aferent rezervărilor efectuate şi îşi poate servi clienţii cu produse complete, fidelizându-i.

Pentru a putea efectua rezervări, agenţia de turism trebuie să aibă doar acces la B2B MerlinX şi să informeze clienţii asupra acestei noi oportunităţi. Daca aveţi deja B2B MerlinX nu uitaţi să activaţi pentru vizualizare produsele acestui concern în modulul de Admin. Dacă nu aveţi încă acces la sistem, transmiteţi-ne un scurt e-mail la contact@merlin-x.ro cu datele agenţiei Dumneavoastră, şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru oferta completă.Pentru orice alte informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă dorim success la vânzări.
Echipa MerlinX RO.

 
Data dodania: 26 listopad 2015r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB