Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Rudolf Reisen Internațional


Cu o experiență de peste 25 de ani în industria turistică, Rudolf Reisen vă propune un parteneriat prin care să le puteți oferi clienților Dumneavoastră, atât online cât și offline, vacanțe pline de farmec, exotism și siguranță. Peste 16 țări exotice sunt oferite în pachete de servicii turistice cu plecare din principalele aeroporturi ale României și Ungariei. Toate lanțurile de croaziere maritime ori fluviale sunt disponibile totodată pentru partenerii Rudolf Reisen. Iar produsele de turism sunt toate online, fiind vizibile atât în B2B MerlinX cât și in soluțiile pentru website-ul agenției de turism: IBE și MDS ori direct în aplicația revoluționară de creare website-uri responsive la cheie: Vacation CMS de la MerlinX. Tot ce trebuie să faceți e sa activați turoperatorul în modulul de administrare al aplicației.

Pentru contract și detalii legate de colaborare cu Rudolf Reisen vă invităm să luați legatura cu filiala responsabilă de piața din RO la:
Wojtek Los: info@rudolfreisen.pl

Mesajul directorului de vânzări Rudolf Reisen:

25 YEARS HOLIDAYS for highest demand

RUDOLFREISEN International
============================================================

From now on MERLIN ro. presents the touroperator Rudolf Reisen with luxury holidays, attractive prices and without any compromises on the Romanian market.
The skill in the tourism industry ahead, is called to be ONLINE .
We are here !......Holidays as long as your dreams can reach
++++ All cruises in the world in an online booking engine.++++ All exotic destinations in the world in an online booking engine++++ All flights, transfers, round trips...worldwide in an online booking engine +++++
AND from TOMORROW onwards all systems will be available in your office.
Outstanding conditions and reward
We are looking forward to your partnership.
Our concept, your success, the feeling of the client

============================================================
FIRST CLASS, FIVE STARS, SEVENTH HEAVEN

More information is available over Merlin-x.ro and directly with RUDOLF REISEN.dePentru orice alte informații nu ezitați să ne contactați.

Vă așteptăm!
Echipa MerlinX

 
Data dodania: 15 październik 2015r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB