Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Milioane de camere Expedia sunt disponibile acum clienților Dumneavoastră, prin MerlinX


Cu o experiență de peste 15 ani în industria turistică, Expedia Affiliate Network este una dintre cele mai mari rețele de distribuție a serviciilor turistice. Peste 144.000 de hoteluri în peste 210 țări, mai mult de 11 milioane de camere și peste 5000 de agenți compun baza de date Expedia, produsele turistice ale acestui concern devenind acum disponibile pentru agențiile de turism din România prin intermediul MerlinX.

Tarifele transmise de Expedia sunt brute, și conțin comisionul agenției Dumneavoastră, în felul acesta concurența neloaială fiind complet suprimată. Mai mult, rezervările se garantează cu cartea de credit a agenției sau direct a clientului, fără a fi nevoie de vreo altă implementare de motor de plată cu cardul.

Dincolo de panoplia amplă de unități de cazare, Expedia are implementată procedura BAR (Best Available Rate) prin care furnizorii oferă cel mai bun preț disponibil, si totodată aceștia se angajează să ofere chiar și ultima cameră, inclusiv pentru călătorii in aceeași zi.

Puteți vizualiza și rezerva produsele Expedia direct în MerlinX, fără a fi nevoie de contract individual, iar pentru procedura de clearing vă rugăm să ne contactați la numărul de suport ori prin e-mail.

www.ean.com, www.expedia.com

Vă așteptam.
Echipa MerlinX

 
Data dodania: 14 październik 2014r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB