Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

Tez Tour în MerlinX

Începând cu luna Martie 2014, turoperatorul Tez Tour revine în sistemul de distibuție MerlinX prin intermediul noii metode de interogare, point-to-point . Astfel, pentru a oferi clienților posibilitatea de a vizualiza oferta Tez Tour direct pe website-ul Dumneavoastră, aveți posibilitatea de activare, accesând panoul de administrare IBE & EasyPortal (în cazul în care beneficiați de o licență deschisă ).

TEZ TOUR


Tez Tour este una dintre cele mai mari companii în domeniul vacanțelor și călătoriilor, lider pe segmentul de outgoing pentru Rusia, țările CSI și Europa de Est și Centrală. Turoperatorul Tez Tour a fost înființat în 1994 și în total deține peste 20 de companii care au activitate de outgoing (trimitere turiști) sau incoming (primire turiști). În toate țările din și în care operează, Tez Tour deține propriile birouri. O parte dintre acestea sunt deschise în destinațiile unde se oferă servicii la sol (Andorra, Austria, Brazilia, Bulgaria, Grecia, Republica Dominicană, Egipt, Spania, Italia, China, Cuba, Maldive, Mexic, EAU, Thailanda, Turcia, Sri Lanka), structura lor fiind relativ similară: departamentele de rezervări se ocupă de confirmările cazărilor, departamentele operaționale cu transferurile și excursiile opționale iar departamentele de relații cu clienții se preocupă de confortul și calitatea serviciilor oferite turiștilor.

Birourile de outgoing (Rusia, Bulgaria,
România − deschis în 2007 , Ucraina, Letonia, Lituania, Belarus, Estonia, Moldova, Kazakhstan și Georgia) sunt responsabile pentru organizarea pachetelor de servicii turistice și punerea lor în vânzare prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Dacă doriți să deveniți partener
Tez Tour vă rugăm să vă adresați la: parteneri1@teztour.ro

Echipa MerlinX

 
Data dodania: 07 marzec 2014r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB