Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Aktualności Merlin.X

Karpaten Turism

Karpaten Turism a fost înfiinţată în anul 1996 şi de-a lungul celor 15 ani de activitate a reuşit să câştige o poziţie de top pe piaţa turismului din România, fiind una dintre agenţiile de turism cu cea mai rapidă creştere şi unul dintre cei mai de succes tur-operatori.

Datorită unui management foarte bun, profesionalismului echipei, preţurilor competitive şi participării la târgurile internaţionale de turism, agenţia s-a dezvoltat continuu din momentul în care a fost înfiinţată, obţinând recunoaştere internaţională.

Cea mai importantă resursă a agenţiei Karpaten Turism sunt angajaţii. Cei 40 de angajaţi împreună cu cei peste 100 de ghizi formează o familie care investeşte entuziasm, competenţă şi profesionalism pentru îndeplinirea obiectivelor companiei.

Pornind cu experienţa obţinută pe incoming, din 2008 agenţia a început să ofere şi programe pentru turiştii români care doresc să-şi petreacă vacanţele în afara ţării, asigurând servicii de o înaltă calitate la standarde foarte ridicate, o mare diversitate de programe cu un excelent raport calitate - preţ. Programele agenţiei s-au bucurat de un real succes pe piaţa românească, urcând în scurt timp pe treptele ierarhiei celor mai buni agenţi tour operatori pe partea de outgoing.

Pentru a putea revinde produsele Karpaten vă rugăm să vă adresaţi:
Dana Dragomir
parteneri(@)karpaten.ro
0746.041.794 / 021-3220435


Echipa MerlinX

 
Data dodania: 30 listopad 2011r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB