Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

TravelTrex


TravelTrex GmbH a fost fondată în Köln în 1999 şi s-a specializat în vânzarea directă, ceea ce înseamnă că puteţi economisi foarte mult pentru clienţii Dumneavoastră rezervând direct la tur-operator. Datorită ofertelor foarte atractive, compania a devenit, cu marca SnowTrex, în doar câţiva ani, lider pe piaţa tour-operatorilor pentru sporturile de iarna. Din 2005 sejururile SnowTrex sunt oferite şi pe piaţa internaţională, iar datorită acestui concept de succes compania a devenit unul din tur-operatorii cu creşterea cea mai rapidă, confrom FVW-Dokumentation Deutsche Veranstalter 2007. Pagina de internet poate fi acum accesată în 16 limbi. Din 2007, cu marca "SummerTrex", se oferă şi sejururi de vara, sejururi în oraşe precum şi sejururi de ciclism şi croaziere. În sezonul 2009/2010 Traveltrex a depăşit 100.000 de clienţi.

Sejururile SnowTrex ies în evidenţă prin simplitate şi claritate şi vin în întâmpinarea dorinţei clienţilor de servicii de calitate şi personalizate. Traveltrex se ocupă pentru clienţii Dumneavoastră de cazare şi skipass, la care se pot adăuga de cele mai multe ori ca suplimente şi cursurile de schi şi închirierea de echipament.

În majoritatea localităţilor turoperatorul pune la alegere diverse posibilităţi de cazare din diferite categorii, de la pensiuni simple cu mic dejun, apartamente sau chaleturi, până la hoteluri de 4 stele. Clienţii Dumneavoastră pot alege dintre 200 de staţiuni, fie alpine în diferitele ţări unde se întinde acest lanţ, fie în restul regiunilor de schi ale Europei cum ar fi Tatra şi Pirinei. Pachetele speciale pentru familii, pentru refacere şi sejururi scurte de weekend vor completa ideal oferta Dumneavoastră.

Pentru a devenii agenţie parteneră Traveltrex:

Persoana de contact: Ioana Mera
E-mail: i.mera@traveltrex.com
Tel.: 0318 107 731

 
Data dodania: 21 wrzesień 2011r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB