Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Destination Travel


Incepand cu data de 17 Ianuarie 2011, IBE-ul MerlinX va ofera primul lant de croaziere (cruise) integrat complet si actualizat la zi. Silversea distribuie produse extraordinare, dintr-un paradis intimat de lux incomparabil, fiecare calatorie fiind o opera de arta unica. Clientii Dumnevoastra pot descoperi experienta autentica europeana reflectata in fiecare detaliu, de la cazarea linistita si serviciile fara compromisuri la bucataria distincta si o filozofie all-inclusive fara griji. Serviciile Silversea incep in momentul in care turistii pasesc la bord, cu un calduros bun venit si continua pe parcursul intregii calatorii, cu o anticipare nerostita a fiecarei dorinte a clientului.

Silversea este o companie de croaziere ce reflecta generatii de experienta maritima si de calatorii. Numele "Silversea" a fost ales pentru ca denota calitate si lux capturand si romantismul si senzatiile speciale ale marii. Flota a fost construita pentru piata de ultra-lux, stabilind o noua clasa de nave mai mici si mai intime care se pot strecura in porturi mai exotice, pe langa drumul batut de restul navelor. Aceste nave de elita au fost proiectate special pentru mai putini oaspeti, cu mai mult spatiu si cel mai ridicat nivel de servicii personalizate, furnizate in principal de ofiteri italieni si in general europeni care supravegheaza un personal international. bord, cu un calduros bun venit si continua pe parcursul intregii calatorii, cu o anticipare nerostita a fiecarei dorinte a clientului.

Azi, Silversea este recunoscut ca o experienta definitorie de elita si este in mod regulat laudat de consumatori si publicatii comerciale. In SUA, Silversea a fost votata "Cea mai buna din lume" de cititorii Condé Nast Traveler (de noua ori) si Travel & Leisure (de sapte ori), si a fost clasificata ca Linia de Croaziera Numarul Unu de consumatorii cei mai bogati in cadrul sondajului din 2008, Luxury Brand Status Index realizat de Institutul Independent de Lux cu sediul in New York, in fata altor 19 bine cunoscute companii de croaziera, inclusiv linii de croaziera traditionale, de expeditii si pentru rauri. bord, cu un calduros bun venit si continua pe parcursul intregii calatorii, cu o anticipare nerostita a fiecarei dorinte a clientului.

Destination Travel este un touroperator specializat in vacante tailor made si croaziere de lux. Expeditiile si itinerariile noastre personalizate imbina istoria, explorarea, aventura, cultura, ocaziile de interactiuni sociale cu timpul liber. Aceste itinerarii sunt creative si cuprinzatoare si sunt schitate in special pentru a va oferi o experienta cat mai completa. Oferta Destination Travel pentru parteneri prin motorul de cautare IBE MerlinX cuprinde cateva mii de oferte de Croaziere de Lux, linia exclusivista Silversea. Pentru un parteneriat cu agentia Destination Travel va rugam sa luati legatura cu Doamna Elena Surghen prin email la elena(at)destinationtravel.ro sau telefonic la 0730.176.049.

 
Data dodania: 18 styczeń 2011r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB