Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

Bibi Touring


Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa poti sa vezi foarte departe
Constantin Brancusi

Misiunea BIBI Touring este de a construi relatii de colaborare solide cu partenerii sai, relatii bazate pe incredere, respect si profesionalism. Cu siguranta toate aceste valori devin o certitudine atunci cand totul se afla in miscare. Oferte, programe, rezervari, tarife si discount-uri sunt argumente ferme pe care noi construim intotdeauna succesul si satisfactia.

Argumente pentru succesul colaborarii cu BIBI Touring!

Diversitate

Turistul este pe primul loc (pentru simplul motiv ca nu exista succes fara turisti) si din acest motiv BIBI Touring are programe adaptate fiecarei categorii sociale. Nu conteaza varsta, profesia sau veniturile turistului, conteaza cele mai bune servicii turistice la cel mai bun pret. Gasiti atat in cataloagele BIBI Touring cat si in sistemul de rezervare on-line www.tourclick.ro foarte multe oferte pentru litoral, munte si tratament, Delta Dunarii in orice perioada a anului alaturi de pachete promotionale care pot stimula cresterea vanzarilor in anumite perioade.

Rapiditate

Nimeni nu are timp sa astepte, totul se intampla foarte repede si turistul are nevoie de un raspuns prompt la solicitarea sa. Asadar, succesul inseamna si viteza de reactie, pentru care BIBI Touring pune la dispozitie cel mai sigur sistem de rezervare on-line www.tourclick.ro prin care se poate face rapid orice rezervare cu garantia confirmarii locurilor disponibile in perioada solicitata.

Flexibilitate

Există oameni diferiti, locuri diferite si in consecinta solicitari diferite. Nu poti garanta succesul intr-un sistem rigid in care totul este o ecuatie matematica. Sunt cazuri unde trebuie o abordare flexibila, motiv pentru care BIBI Touring pune la dispozitie o echipă de consultanti gata oricand sa rezolve on-line orice problema. Consultantii nostri care stau la dispozitie foarte rapid pe mess sunt: Andreea Stan: deea_aly2005(at)yahoo.com, Violeta Puiu: vio_bibi_touring(at)yahoo.com.

Rentabilitate

Toate bune si frumoase dar trebuie si profit. Pe langa satisfactia lucrului bine facut, succesul inseamna obligatoriu profit. Si aici BIBI Touring propune un pachet foarte atractiv de discount-uri care sa rasplateasca efortul de a vinde. Vom oferi intotdeauna bonusuri tuturor partenerilor care demonstreaza implicare, profesionalism si rezultate financiare. De ce nu? Succesul nostru inseamna intotdeauna succesul partenerilor nostri.

Daca doriti sa deveniti agent Bibi Touring va rugam sa va adresati:
Andreea Stan: andreea(at)bibi.ro, dispecerat(at)bibi.ro, mobil: 0758 116 630 tel: 0244 590 631, 0244 514 768.

 
Data dodania: 25 październik 2010r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB