Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

Calibra Travel


Agenţia de turism Calibra oferă pachete de servicii turistice pentru turişti individuali şi grupuri, circuite culturale, sejururi, vacanţe exotice, vacanţe pentru ski dar şi alte servicii la cererea expresă a clienţilor. Printre destinaţiile de top ale agenţiei Calibra se numără: Egipt, Cretă, Mallorca, Costa Brava, Antalya, Rodos, Israel, Iordania, Maroc, Austria, Italia, Slovacia, Slovenia, Grecia, Ungaria, staţiuni balneoclimaterice, litoralul românesc etc. Calibra Travel este primul touroperator roman cu sediul în provincie care a organizat curse charter cu plecări din Bucureşti – fără a avea un sediu în Bucureşti la momentul începerii curselor charter. Totodată Calibra Travel este primul touroperator roman care a realizat un lanţ de curse charter pe destinaţia Egipt.

Din momentul înfiinţării firmei şi până în prezent, Calibra Travel a deschis 5 filiale în ţara astfel încât în momentul de faţă există agenţii Calibra Travel în următoarele oraşe: Cluj Napoca (2 agenţii) Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Bucureşti câte o agenţie şi o franciză în Brăila. Calibra Travel oferă servicii turistice pentru un număr de aproximativ 11.000 persoane anual şi colaborează cu peste 500 agenţii de turism din toată ţara. În fiecare an/sezon oferim reduceri şi facilităţi pentru turişti dar şi pentru agenţiile de turism colaboratoare, prin acestea încercând să susţinem vânzările colaboratorilor noştri.

Dacă doriţi să deveniţi agent Calibra Travel vă rugăm să vă adresaţi Doamnei Adriana Man, email: adriana(@)calibratravel.ro,
tel: 0264-417991/2/3

 
Data dodania: 26 lipiec 2010r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB