Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Nova

NOVA TURISM


Povestea incepe in anul 1990 − anul infiintarii NOVA Turism, prima agentie de turism particulara din peisajul autohton. Contemporana cu primii ani in care Romania a cunoscut o dezvoltare rapida in domeniul asistentei turistice , NOVA a reusit sa ajunga , dupa primii 8 ani de operare printre firmele recunoscute ca leader de piata fiind activa in urmatoarele directii :

  • INCOMING
  • OUTGOING
  • TICKETING
  • TURISM INTERN
  • TURISM de AFACERI
In anul 2004 s-au intersectat doua drumuri: NOVA Turism si grupul EUROLINES. Eurolines aflandu-se in etapa de extindere si consolidare a activitatii turistice isi cauta o identitate separata pentru produsele de travel si a decis achizitionarea in proportie de 100% a agentiei NOVA Turism. Integrata intr-o noua forma de organizare NOVA si-a croit drum in reteaua de distributie Eurolines reusind sa asigure suportul logistic pentru vanzarea produselor specifice. Paralel s-a investit in activitatea de Incoming si s-a dezvoltat si componenta de Corporate Travel .

Dupa o prima etapa s-a trecut la etapa de tehnologizare a activitatii , NOVA asigurand suportul de specialitate in dezvoltarea sistemului de gestiune si rezervari EuroSite. Pentru a raspunde cerintelor unei piete care incepe sa ajunga la maturitate s-a decis repozitionarea NOVA in cadrul activitatii grupului Eurolines si astfel s-a creat o personalitate juridica de sine statatoare NOVA TRAVEL avand o identitate si imagine noua adaptata cerintelor secolului 21.

Din aprilie 2008 echipa tanara - dar experimentata desfasoara activitati de touroperare si consultanta turistica asigurand servicii pentru un numar de peste 30.000 turisti / an. Avand un considerabil portofoliu de clienti si parteneri NOVA Travel este garantul serviciilor de calitate. Strategia pe termen lung urmareste pozitionarea societatii printre primii 10 operatori in urmatorii 5 ani.

Dacă doriţi să deveniţi agent Nova Travel vă rugăm să vă adresaţi la : office@novatravel.ro, tel: (+40-21) 314.30.02, (+40-21) 314.30.07

 
Data dodania: 19 maj 2010r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB