MerlinX Sistem România
Tel.: + 40 264 40 27 27
Fax: +40 264 48 37 49
contact(at)merlin-x.ro
  Sunteti aici:  Pagina principală >> Noutati
Pagina principală
Arhivă
Accent Travel & Events

Agentia Accent Travel & Events este prezenta pe piata serviciilor turistice din 1999, dezvoltand o larga expertiza de touroperator si o multitudine de parteneriate cu furnizori si agentii din tara si din strainatate. Accent Travel & Events este unul dintre cei mai mari touroperatori pentru destinatii interne si gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hotelieri din toata tara si locuri in garantie sau in sistem de allotment − pe litoral, la munte, in statiuni balneoclimaterice si agroturistice etc. Rezervarile se efetueaza in timp real si la cerere in cadrul unui sistem de rezervari specializat. In motorul de cautare IBE MerlinX sunt disponibile peste 690.000 de oferte Accent Travel & Events.

Oferta Accent Travel & Events pentru parteneri cuprinde, in afara pachetelor proprii de servicii turistice in tara si in strainatate (individuali si grupuri) pachete ale marilor touroperatori si consolidatori hotelieri (TUI, GTA, MIKI, HotelsPro etc) servicii de ticketing in baza acreditarii IATA etc. Accent Travel & Events are o echipa de consultanti de turism dedicata activitatii agentiilor revanzatoare si ofera suport 24/7, oferte dedicate partenerilor sai si un program de informare continua.

Pentru mai multe detalii despre acest touroperator va rugam sa vizitati website-ul www.accenttravel.ro. Pentru un parteneriat cu agentia Accent Travel & Events va rugam sa contactati numarul 0213140980 sau sa trimiteti un email la adresa: office(at)accenttravel.ro.