Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
IBE MerlinX & EasyPax
 
Informatii generale Configurare Conectare la website Promovare online Comandă Costuri
1. Nu am un web-site propriu. Ce solutii am pentru a putea afisa oferte?
Cea mai simpla si rapida solutie este sa folositi serviciul EasyPortal. Acesta are la baza solutia MerlinX si EasyPax. O alta varianta ar fi incorporarea motorului de cautare IBE MerlinX ca si pagina de sine statatoare. Pentru mai multe detalii contactati echipa noastra de suport.

2. Pot comanda motorul de cautare IBE fara sistemul de rezervari B2B MerlinX?
Da. Este la latitudinea Dumneavoastra daca doriti sa folositi sistemul de rezervari sau nu, dar acesta este inclus in pretul motorului de cautare.

3. Pot testa motorul de cautare inainte de a achizitiona licenta?
Da. Puteti verifica motorului(grafica, format, acuratetea preturilor) prin intermediul unui sablon pe care vi-l putem pune la dispozitie. De asemenea va putem furniza un script pentru testarea motorului de cautare: http://merlin-x.ro/service.htm

4. Pot selecta ce touroperatori sa fie vizibili in motor?
Da. Din panoul de personalizare a motorului aveti posibilitatea de a selecta ce touroperator sa fie vizibil.

5. Ce pot sa fac daca doresc sa plasez informatii sub anumite regiuni, de exemplu: Africa?
Puteti folosi deeplink-uri. Puteti crea o oferta cu o anumita regiune, iar in spatele ei sa se afle un link catre oferta din acea regiune. Clientul care va da click pe numele regiunii va fi directionat catre ofertele aferente din motorul de cautare.

6. Exista posibilitatea de a oferi in motorul de cautare doar ofertele individuale(fara pachete, croaziere, circuite, etc.)?
Bineinteles. Puteti configura motorul de cautare pentru a afisa numai hoteluri, fie din panoul de administrare EasyPax, fie prin adaugarea la finalul URL-ului terminatia "nh" − Nur hotel, doar hoteluri.

7. Cum afecteaza implementarea motorului intr-un site ce deja contine alte motoare de cautare?
Motorul nu afecteaza in niciun fel functionarea altor motoare de cautare de pe site-ul Dumneavoastra. Din panoul de configurare EasyPax, motorul poate fi configurat astfel incat sa se potriveasca 100% cu formatul site-ului. Exista posibilitatea unei personalizari 100% a motorului, pe langa cele 3 sabloane pe care le punem la dispozitie. Pentru mai multe detalii va rugam contactati echipa noastra de suport.

8. Daca doresc sa folosesc alte culori decat cele disponibile in panoul de personalizare ce trebuie sa fac?
Puteti sa creati singur o anumita nuanta de culoare prin intermediul codului de culoare(6 caractere: 111111, ffffff, etc.). Acesta trebuie introdus in campul specific. Pentru a gasi codul dorit accesati site-ul: http://colorschemedesigner.com/

9. Daca pagina web este in format HTML si doresc sa folosesc motorul de cautare in varianta simpla de integrare, pot sa scot in fata anumite oferte promotionale de tip early-booking, last-minute?
In varianta de integrare simpla nu este posibila aceasta optiune. Pentru a putea scoate in fata anumite oferte promotionale e nevoie de varianta Gate de integrare.

10. Cum se procedeaza daca in cautarea standard se doresc criterii suplimentare predefinite?
Adaugati codul Javascript: <script type="text/javascript"> onClikMoreCriteria(document.getElementById('moreCriteriaLink')); </script>
Sunteti aici: Pagina principală > IBE MerlinX & EasyPax > FAQ
wstaw na FB