Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
IBE MerlinX & EasyPax
 
Informatii generale Conectare la website FAQ Promovare online Comandă Costuri
Grad de personalizare ridicat!
Niciunul dintre motoarele de cautare dezvoltate pe partea de leisure nu ofera o gama atat de variata de caracteristici in vederea sprijinirii procesului de vanzare online precum motorul de cautare IBE MerlinX: de la confirgurare la aplicarea pe website-ul agentiei de turism si pana la editarea si personalizarea avansata de care puteti beneficia.

Posibilitatea de a seta configuratia motorului de cautare prevede modificarea cu usurinta a optiuniilor si parametrilor.
Panoul de administrare
Panoul de administrare EasyPax este aplicatia cara va ajuta sa gestionati complet motorul Dumneavoastra de cautare. Pe baza unui user si a unei parole furnizate de catre noi la activarea licentei IBE MerlinX puteti crea si personaliza sablonul care urmeaza a fi integrat pe website-ul Dumneavoastra; aveti posibilitatea de a gestiona direct (fara interventia programatorilor web) aproape toate detaliile motorului de cautare.

Profil agentie

Turoperator

Configurare sablon

EasyPortal

Top oferte

Sablon oferte

Newsletter

Facebook

LiveChat

Descrierea detaliata a procesului de configurare poate fi studiata accesand
Ghidul de personalizare si integrare IBE MerlinX.
 
Profil agentie − datele agentiei, profilul motorului de cautare si vizualizarea listei de rezervari

In acest meniu va oferim posibilitatea de a introduce datele de identitate ale agentiei de turism, de a seta diferite informatii de profil pentru sablonul IBE creat de Dumneavoastra si inclusiv de a introduce informatii despre pagina pe care va fi integrat motorul de cautare.

Este importanta introducerea unei adrese de e-mail valide pentru a putea receptiona, in urma utilizarii motorului de cautare, soclicitarile potentialilor clienti. Solicitarile de rezervare efectuate pe website-ul agentiei de turism prin intermediul motorului de cautare sunt trimise pe e-mail agentiei de turism (in cazul in care este setata o adresa corecta).

Tot in acest meniu se va stabili daca in procesul de cautare va exista sau nu posibilitatea vizualizararii recenziilor unitatilor de cazare preluate prin intermediul platformei Zoover. Se va putea activa/dezactiva afisarea tab-urilor cu oferte speciale, inclusiv afisarea logo-ul turoperatorilor. Bineinteles, puteti activa sau dezactiva moduluri suplimentare precum LiveChat sau EasyPortal.

In plus, puteti vizualiza lista solicitarilor de rezervari trimise prin intermediul IBE MerlinX.
IBE Merlin.X i easyPax
 
Turoperatori

In acesasta sectiune puteti alege turoperatorii ai caror oferte doriti sa fie disponibile in procesul de cautare.
IBE Merlin.X i easyPax inapoi sus
 
Configurare sablon

Meniul "Configurare sablon" permite setarea culorilor, a elementelor de grafica (butoane si simboluri), configurarea latimii motorului de cautare si stabilirea textelor aditionale. Aceste elemente confera un grad ridicat de personalizare si ofera agentului de turism autonomie in procesul de administrare.
IBE Merlin.X i easyPax
 
Top Oferte

Modulul va permite sa definiti oferte preferentiale care vor fi afisate in primele pozitii rezultate in urma cautarii (facand exceptie de la regula criteriilor selectate in primul pas). Aceste oferte de top vor fi afisate in primele pozitii indiferent de ceea ce cauta turistul prin IBE MerlinX.
IBE Merlin.X i easyPax inapoi sus
 
Sabloane cu oferte

Sabloanele cu oferte pot fi definite separat (de catre agentul de turism) pentru fiecare afiliat. Selectati din lista "Editare afiliat existent" afiliatul dorit si apoi intrati in meniul "Sablon oferte".

Urmatorul pas este reprezentat de adaugarea unui sablon nou, iar in motorul de cautare care apare puteti defini ofertele care vor fi vizibile in sablonul cu oferte aferent. Veti fi transferat automat in lista de sabloane de unde veti putea personaliza fiecare sablon in parte (culoare, dimensiuni, data relativa/specifica, linkul ofertei, etc.). O descriere detaliata a intregului proces poate fi gasita in cea mai recenta versiune a ghidului de personalizare si integrare IBE MerlinX.
IBE Merlin.X i easyPax inapoi sus
 
Newsletter

In cazul in care doriti sa apara pe website-ul Dumneavoastra modulul de newsletter aveti posibilitatea de a specifica locul in care sa apara din meniul "Setari".

Puteti accesa lista curenta a inscrierilor pentru newsletter selectand tab-ul "Inregistrari". In acest tab puteti verifica status-ul curent al fiecarei inregistrari si, dupa caz, puteti sterge inregistrarile din lista.

In urmatoarele tab-uri puteti verifica starea corespondentei a abonatilor la newsletter. Totodata, aveti posibilitatea de a stabili antet-ul aferent e-mail-ului care urmeaza sa fie distribuit automat celor inscrisi.
IBE Merlin.X i easyPax
 
Integrarea cu Facebook

Servicul este gratuit, dar trebuie activat pentru a aparea in motorul de cautare IBE MerlinX. Pentru a activa butonul de Recomandare/Adaugare pe Facebook a unei oferte din motorul de cautare, selectati afiliatul dorit si apoi intrati in meniul "Facebook". In plus trebuie sa adaugati in campul "Textul care apare pe perete" mesajul predefinit care doriti sa apara in momentul postarii unei oferte (ex: Oferta recomandata, Recomandam, Am fost acolo, Nu ratati, etc.).

Oferta distribuita prin pagina proprie de Facebook contine un link specific catre un anumit hotel afisat pe website-ul agentiei de turism prin intermediul IBE MerlinX. Deci, asigurati-va ca, pentru a distribui in mod corect o oferta intrati in meniul Profil Agentie > Profil IBE si verificati ca adresa introdusa in campul "Adresa IBE (varianta GATE) − localizare pe website" sa fie cea aferenta paginii pe care ati integrat motorul de cautare. In caz contrar link-ul nu va functiona corect.

Important: integrarea cu pagina de Facebook este posibila doar in cazul in care ati optat pentru varianta GATE.
IBE Merlin.X i easyPax inapoi sus
 
EasyPortal

Meniul EasyPortal este folosit pentru a configura paginile aferente website-ului Dumneavoastra. Important: meniul apare doar in cazul in care il activati din meniul Profil Agentie > Profil IBE.

Tab-ul SETARI GENERALE permite setarea datelor de contact ale agentiei de turism (informatii care apar ulterior in pagina de CONTACT a website-ului).
Tab-ul IMAGINI permite definirea imaginilor reprezentative care vor aparea pe website.
Tab-ul SETARI ADITIONALE permite setarea textului vizibil pe website, a continutului legat de cuvinte cheie si tag-uri care, specificate in mod corespunzator, ofera posibilitatea ca website-ul sa fie gasit mult mai usor in procesul de cautare prin motoarele online. In plus aveti posibilitatea se a stabili regiunile care vor fi disponibile in ghidul electronic si de a configura o serie de alte date importante.
Tab-ul SUBPAGINI permite gestionarea (crearea si editarea) subpaginilor aferente website-ului.
IBE Merlin.X i EasyPax

IBE Merlin.X i EasyPax
inapoi sus
 
LiveChat

Configurarea modulului de utilizare a mesageriei instantanee.
IBE Merlin.X i EasyPax inapoi sus
Sunteti aici: Pagina principală > IBE MerlinX & EasyPax > Configurare
wstaw na FB