Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:
Noutăţi
 

Zboruri din GDS-ul Sabre acum în MerlinX RO – B2B și B2C.


Cel mai experimentat GDS, cu o prezența mondială de prim rang, Sabre este începând de astăzi una dintre opțiunile de afișare bilete de avion în soluțiile MerlinX B2B și B2C. Fie că sunteți agenție IATA și aveți sau doriți un PCC Sabre, fie că sunteți o agenție non-iata și colaborați cu o agenție IATA, prin conexiunea la Sabre puteți vizualiza milioane de zboruri pe cursele de linie, atât în sistemul de rezervări B2B MerlinX cât și în aplicațiile B2C pentru website-urile agenției Dumneavoastră: Vacation-CMS, FlyRWD sau MDS-webservice.

Interogând sursa de zboruri Sabre, alături de celalate surse pentru curse de linie sau low-cost, în MerlinX veți găsi ofertele companiilor aeriene în procedură multi-gds, dar fără costuri suplimentare. Sursa gds Sabre este integrată gratuit atât în aplicațiile B2B cât și in cele B2C. Pentru a vizualiza ofertele companiilor aeriene prin gds-ul Sabre în MerlinX, trebuie să activați furnizorul de servicii în modulul Admin al aplicației B2B sau să vă conectați la un consolidator Sabre, prin modulul gratuit conso din MerlinX.

Pentru orice detalii sau informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la tel 0264402727 sau prin email la contact(@)merlin-x.ro

 
Data adăugării: 15 ianuarie 2018
Sunteti aici: Pagina principală > Noutăţi
wstaw na FB