Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

ETI prin MerlinX


Compania de turism ETI a fost înființată în 1998 în Germania, la Frankfurt pe Main, proprietari fiind Maja Jennifer Köhl și soțul ei, Mohamed Samir. La început au vândut doar programe din Egipt, diversificându-și oferta treptat. Firma și-a ales de la început parteneri cu servicii de calitate.

Lanțul hotelier Red Sea Hotels, cunoscut poate publicului, face parte și el din portfoliul companiei, de asemenea compania de croaziere pe Nil, Grand Cruises. Serviciile la sol (transfer, programe, excursii, servicii de ghid) sunt furnizate de firma Cairo Express International, aparținând de asemenea grupului de firme.

Firma din Viena a luat ființă în toamna anului 2005, primele curse charter fiind lansate către Egipt (Hurghada și Sharm el Sheikh) în iarna aceluiași ani. Azi pleacă săptămânal spre diferite destinații 1-2000 de turiști din Austria în organizarea celor 12 colegi de la centrul de rezervări din Viena.

Între timp firma și-a deschis filiale în Elveția, Slovacia, Slovenia și Ungaria, ocupând un loc fruntaș între touroperatorii care oferă sejururi și programe în Egipt.

Puteți acum vizualiza și rezerva produsele ETI cu plecare și din România în soluțiile B2B și B2C MerlinX. Serviciile de calitate oferite de hotelurie Red Sea, ospitalitatea localnicilor, istoria unică a Egiptului, unde a început totul, farmecul orientului, albastrul profund al Mării Roșii, biodiversitatea rară și soarele care strălucește în orice anotimp, constituie ingredientele unui sejur perfect pentru clienții Dumneavoastră.

Pentru a putea rezerva produsele ETI este necesar să transmiteți codul Dvs MerlinX (număr din 9 cifre) către Touroperator. Dacă nu știți sau nu aveți încă număr MerlinX ne puteți contacta la 0264 402727 sau suport@merlin-x.ro

Dacă nu ați încheiat încă un contract cu acest Touroperator, puteți afla detalii suplimentare la:

www.eti-romania.ro, www.eti-utazas.hu
tel: 0040 31 63 00 286, 0036 1 235 0901
info@eti-romania.ro


Echipa MerlinX

 
Data dodania: 16 maj 2017r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB