Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

rentalcars.com

Rentalcars.com


Rentalcars.com este una dintre cele mai mari companii de închirieri maşini din lume, organizând 7,1 milioane închirieri anual in 46000 locații in toată lumea. Având clienți in 167 țări, Rentalcars.com dispune de o baza de date globală și disponibilă in 40 limbi străine si multiple monede. Toți clienții acestui dealer au acces la asistență în mai multe limbi străine, atât la telefon cat si prin email.

In afara de asta, făcând parte din Priceline Group (Nasdaq:PCLN), Rentacars.com este membru al celui mai mare grup de turism din lume ce include și
Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, KAYAK şi OpenTable.

Rentalcars.com colaborează cu cele mai mari companii de închirieri mașini de pe glob, verificând care furnizor local oferă cel mai bun preț pentru mașina pe care clienții Dumneavoastră o doresc, la data pe care o doresc, asigurând tuturor un înalt grad de profesionalism.

Acest lucru presupune faptul ca echipa de experți
Rentacars.com poate fi contactată 7 zile pe săptămână, la un număr de telefon de oriunde de pe glob. Nu se adaugă taxe suplimentare pentru serviciile oferite sau pentru plățile cu cardul și, spre deosebire de celelalte mari companii de transport, majoritar nu se percep taxe pentru eventualele modificări ale rezervării clienților dumneavoastră.

Rentalcars.com are rolul de agent, făcând aranjamente pentru închirierea de mașini, sau furnizor principal, în funcție de contractele cu partenerii săi. Acest lucru va fi stipulat în rubrica "Termeni si condiții" din rezervarea clienților dumneavoastră.

Pe baza anexei de clearing, agenția Dumneavoastră va recupera comisionul aferent imediat după consumarea serviciilor.

Întrucât acest tip de serviciu este unul complex și cu parametrii în afara controlului agentului de turism (tip card de credit client, fonduri disponibile, tipologie mașină și nu marcă, tipuri diferite de asigurări auto, rca ori casco, etc.), recomandăm intermedierea lui doar de agențiile cu experiență în vânzarea serviciilor de rent-a-car.

Pentru detalii suplimentare sau orice alte informații, nu ezitați să ne contactați.

 
Data dodania: 29 luty 2016r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB