Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

Accent Travel & Events

După trecerea la noul sistem intern de rezervări, Accent Travel & Events revine în Merlin.X alături de marii turoperatori internaţionali cu o conexiune criptată de date care permite verificarea disponibilităţilor în timp real şi inclusiv realizarea de rezervări ferme.

Accent Travel & Events este o agenţie care se află pe piaţa serviciilor turistice din 1999, fiind partener exclusiv al Egencia, o companie Expedia Inc. în Romania şi lider pentru zona de turism intern. Cifra de afaceri a agenţiei o plasează în topul primelor 5 din ţară, iar portofoliul său cuprinde peste 1.000 de hoteluri din România, contractate în regim de garanţie sau alocaţii. Accent Travel & Events& Events oferă o varietate de servicii pentru călătorii în țară, între care pachete de vacanţă ce pot cuprinde servicii de cazare, masă, tratament și alte servicii: cazări individuale şi vacanţe tematice − concept lansat de Accent Travel & Events& Events în anul 2011. Locaţiile acoperă atât aria staţiunilor de vacanţă consacrate − litoral, munte, balneo − cât şi destinaţii agroturistice şi oraşe.

Pentru mai multe detalii despre acest turoperator vă rugăm să vizitaţi website-ul www.accenttravel.ro. În vederea semnării unui contract de colaborare cu turoperatorul Accent Travel & Events vă rugăm să sunaţi la numărul 021 314 09 80 sau să trimiteţi un email la adresa: office(at)accenttravel.ro.


Echipa MerlinX

 
Data dodania: 09 maj 2013r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB