Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

Promovare gratuită cu noul IBE, pe Facebook.


Facebook, cea mai cunoscută reţea de socializare, este un magnet pentru călători. Aceştia caută informaţii despre vacanţe, îşi programează deplasările, îşi postează pozele făcute cu telefonul chiar când sunt în vacanţă iar ulterior îşi împărtăşesc experienţele împreună cu colegii, prietenii, rudele sau cunoscuţii. Prezenţa unei agenţii de turism în acest mediu este vitală.

Există mai multe variante de a vă promova în reţelele sociale (cu pagină dedicată, prin aplicaţii diverse, cu reclamă plătită). Toate acestea înseamnă însă foarte mult timp şi bani şi au marele dezavantaj că invadează oarecum spaţiul personal al utilizatorului. Iar acesta s-a săturat de click pe reclame. În aceste condiţii este important ca prezenţa Dumneavoastră aici să fie cauzată în primul rând de utilizator. El trebuie să fie cel care vă aduce în mediul online. Pentru că recomandarea sau părerea lui este citită de ceilalţi utilizatori, iar interacţiunea acestora cu recomandarea iniţială provacă de fapt bulgărele rostogolitor al comunicării. În felul acesta, este extrem de important ca turistul sau potenţialul turist să poată scrie despre serviciile agenţiei Dumneavoastră, să vă menţioneze numele. Cu modulul Facebook din noul IBE MerlinX, călătorul vă aduce în lumea lui printr-un unic şi simplu click.

Activând modulul Facebook pentru licenţa Dumneavoastră IBE, turiştii care vă vizitează site-ul pot posta instantaneu părerile ori recomandările lor despre unitatea de cazare respectivă, iar cei care vizualizează mesajul ajung înapoi pe site-ul Dumneavoastră.


Promovare gratuită cu noul IBE, pe Facebook.

Modulul Facebook este inclus gratuit în noul IBE, iar activarea lui se face din aplicatia de gestiune IBE.

Echipa MerlinX

 
Data dodania: 23 listopad 2011r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB