Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

High Tourism Technology − IBE Merlin.X importă ofertele TezTour


Tez Tour este tour-operator international care activeaza cu succes in domeniul ofertei de vacante si servicii de calatorie profesionale de mai bine de 12 ani. De-a lungul acestor 12 ani, Tez Tour si-a transformat numele in renume, creandu-si reputatia de companie stabila si de incredere, aceasta realitate fiind confirmata de multitudinea de premii si recunoasteri nationale si intenationale ale expertilor din domeniul turistic. in 2006, TEZ TOUR devine, pentru al treilea an consecutiv, brandul turistic numarul 1 in Rusia, pe baza rezultatelor concursului organizat de IS BANCO.

Atat activitatea Tez Tour ca touroperator, cat si serviciile de calatorie ce reprezinta afacera principala Alkan Group se desfasoara sub marca inregistrata TEZ Tour.

In prezent TEZ Tour este o marca ce s-a impus, traversand continentele din Kazakhstan pana in Cuba, cu sedii si birouri in 14 tari, avand peste 3.500 de angajati si servind la nivel international aprope un milion de clienti.

A calatori cu TEZ Tour inseamna a imbina confortul, avantajul, serviciile si siguranta oferite de un touroperator de top la nivel international. Acest suport electronic asigura "accesul initiat" la informatiile locale dintr-o retea de peste 10.000 de agentii de turism partenere.

Hotelurile Amara: locul 5 intre 10.000 de hoteluri
Pe langa activitatea sa principala de touroperator, Alkan Group si-a extins recent initiativa in industria turismului prin lansarea de operatiuni ca hotelier, inregistrate sub brandul Amara Hotels.
Avand o capacitate de peste 4000 de paturi, lantul Amara a fost in anul 2006 pe pozitia a cincea dintre 10.000 de hoteluri de pe tot cuprinsul globului, de catre touroperatorul german TUI, care i-a acordat clasificarea "excelent".

Mai multe detalii la www.teztour.ro.
Daca doriti sa deveniti agentie de vanzari TezTour va rugam sa va adresati la: office(at)teztour.ro, contact(at)teztour.ro, rezervari(at)teztour.ro.

 
Data dodania: 18 sierpień 2009r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB