Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutăţi

"Specialistul vacanţelor reuşite" − Kartago Tours


Portofoliul diversificat de-a lungul anilor de catre Kartago Tours include nu doar destinatiile deja consacrate - Tunisia si Egipt - ci si destinatii exotice - Cuba, Venezuela, Brazilia, Republica Dominicana, Cap Verde, El Salvador, Dubai, Iordania, sau destinatii din bazinul mediteranean, precum Turcia ( Antalya, Bodrum), Mallorca, Cipru , Insulele grecesti- Creta, Corfu, Kos, Rodos, Zakynthos.

Interesul crescut al turistului român pentru sejururi moderne, operate cu avion, determina agentia Kartago sa introduca în anul 2000, dupa lungi negocieri cu companiile aeriene si autoritatiile locale, primul zbor charter catre o destinatie externa, respectiv Tunisia. Pe aceeasi linie inovatoare, Kartago Tours initiaza din Transilvania, respectiv Cluj Napoca, operarea unor zboruri charter cu companii straine, pe destinatiile Tunisia, Egipt.

Momentan, Kartago Tours opereaza zboruri charter saptamânale din Cluj Napoca, Bucuresti si Timisoara, cu oferte convenabile pentru toate categoriile de vârsta si de venit. Anual,se pregateste planul de operare în care agentia îsi propune introducerea de noi curse charter si din alte orase decât cele sus mentionate , însa, din pacate, lipsa dotarilor adecvate pe aeroporturile interne nu permite extinderea acestor plecari.

Printr-un colectiv dedicat si prietenos, Kartago Tours vine în întâmpinarea turistiilor, cu informatii pertinente si corecte în privinta destinatiilor si a serviciilor oferite. Anual, agentia tipareste cataloage de prezentare a destinatiilor, corespunzatoare sezonului de vara si de iarna, în care se prezinta specificul fiecarei destinatii, se descriu hotelurile si serviciile prestate, preturile aferente si sistemul de reduceri. Acestea sunt distribuite la nivel national, atât turistilor, cât si agentiilor partenere.

Pozitia importanta pe care agentia o detine pe piata din România se datoreaza partenerilor externi si interni cu care coopereaza, si a relatiilor de profesionalism si corectitudine care s-au stabilit de-a lungul anilor.


Scurt Istoric Exim Tours - Kartago Tours, de la înfiintare, pâna în prezent.
Vara anului 1993 marcheaza debutul grupului, cu înfiintarea primei agentii în Cehia, oferta acesteia fiind destinatia Tunisia. Ca la orice început, au existat momente grele, dar echipa tânara si ambitioasa a reusit sa treaca peste impedimentele de natura tehnica, materiala si -de ce nu- financiara, impunându-se treptat pe piata turistica ceha si slovaca si, ulterior, în Polonia si Ungaria (1996) si în România (1997).

O analiza etapizata a numarului de turisti include urmatoarele repere temporale: în anul 1997, grupul EXIM TOURS înregistra 14 000 de turisti, în 2001, aproximativ 30 000, iar, în 2004, se ajunge la 150 000 de clienti.

Începutul anului 2002 aduce noi oportunitati, prin semnarea unui contract cu compania aeriana Travel Service, pentru operarea unor curse charter, si, totodata, se initiaza tratative pentru încheierea unui parteneriat de lunga durata cu compania aeriana CSA, care se materializeaza în anul 2004, când CSA devine partener exclusiv pentru charterele operate de grupul EXIM TOURS.

În 2005, se înregistreaza 204 000 de clienti, iar, pentru anul 2006, numarul locurilor contractate pentru operarea destinatiilor de vara cu compania CSA este de 236 000.

Anul 2007 aduce cu sine o afirmare a valorii si încrederii acordate grupului, prin atingerea cifrei magice de 1 000 000 de turisti. În intervalul 1997-2007, grupul EXIM TOURS - KARTAGO TOURS a ajuns la peste 220 angajati si 66 de puncte de vânzare, dintre care 41 în Cehia, 5 în Slovacia, 14 în Ungaria, 3 în Polonia si 3 în România.

EXIM TOURS detine si principala agentie receptoare din Tunisia, PRIMA TOURS, si pe lânga aceasta, hoteluri proprii, respectiv lantul hotelier Prima Life, din Tunisia si Egipt.

Destinatiile pe care le ofera ca touroperator EXIM TOURS - KARTAGO TOURS sunt: Egipt, Tunisia, Turcia, Bulgaria, Mallorca si insulele grecesti - Creta, Rhodos, Corfu, Samos, Lefkada, Zakynthos, Kos, Lesbos (destinatie nou introdusa). Pe lânga destinatiile traditionale, Tunisia si Egipt, oferta de iarna include si destinatii exotice, operate de compania aeriana CSA: Brazilia, Insula Margarita, Cuba, Insulele Capului Verde, Republica Dominicana, Emiratele Arabe Unite si destinatia noua, El Salvador.

Recunoasterea valorica vine prin implementarea standardului ISO9001:2001 în 2006, pentru EXIM TOURS Cehia; Kartago Tours Ungaria obtine în 2003 titlul de cea mai buna agentie din tara (dupa volumul vânzarilor); iar Kartago Tours România este recompensata în anii: 1999, 2000, 2001, 2003, 2005 cu locul I în Topul Firmelor din Judetul Timis, în 2003 agentia noastra primeste premiul pentru locul I din partea Camerei de Comert si Industrie Bucuresti în Topul National al Firmelor. Recent, agentia noastra a fost premiata cu premiul I. În Topul Firmelor din judetul Timis pentru anul 2007.

Aceste premii sunt o dovada a profesionalismului si a eficientei grupului, a carui politica de orientare spre client este continuata în fiecare dintre tarile în care opereaza , prin crearea serviciilor de tip call center, care vin în întâmpinarea nevoii permanente a turistilor de informare pertinenta si actuala asupra ofertelor si prin introducerea programului de rezervari online, aplicatie importanta si moderna si absolut necesara în activitatea turistica. Din ianuarie 2009 agentia Kartago Tours Romania detine certificatul pentru implementarea sistemului de management al calitatii în conformitate cu standardul ISO 9001:2000.

Daca doriti sa deveniti agentie de vanzari Kartago Tours va rugam sa va adresati la: cluj(at)kartagotours.ro.

 
Data dodania: 17 lipiec 2009r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB