Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 
Noutati

Neckermann − ofertele charter în IBE MerlinX


A Neckermann Utazás Szolgáltató Kft. - Neckermann Ungaria - a fost înfiinţat în martie 1993, cu un capital de 45 mil forinţi, având ca activitate principală călătoriile în străinătate. Dezvoltarea pieţei maghiare presupunea deschiderea în rând al agenţiilor de turism, iar astfel întreprinderea trebuia să facă faţă unui adevărat concurs. În acest concurs Neckermann reuşeşte să aibă rezultate din ce în ce mai bune. Din an în an numărul călătorilor este în creştere, acestea glorificând încrederea, calitatea serviciilor şi preţurile corecte. De-a lungul anilor nu numai numărul călătorilor s-a înmulţit ci s-a îmbogăţit şi activitatea, astfel în ziua de azi întreprinderea, în afară de călătoriile în străinătate se mai ocupă şi cu organizarea călătoriilor interne şi cu organizarea de conferinţe.

Reprezentanţa Neckermann din Ungaria funcţionează ca organizator de călătorii înregistrat. Aceasta înseamnă, că Neckermann valorifică călătoriile într-o parte prin birouri partenere, pe de altă parte prin reţeaua birourilor proprii.

Din anul 1994 prin deschiderea biroului din Eger, a început să construiască o reţea de birouri de sine stătătoare astfel asigurând vânzarea călătoriilor proprii. Importanţa birourilor proprii este susţinut prin faptul că mai mult de 50% dintre câştiguri este valorificat prin birourile proprii.

"Ziua de joi este ziua Neckermann în Ungaria" - cu acest moto şi-a început activitatea organizatorul de călătorii austro-ungar. În fiecare săptămână în ziua de joi se deschidea în ţară un birou Neckermann plin de culoare. Creşterea cifrei de afaceri a firmei a adus cu el schimbarea organizării Agenţiei de turism Neckermann.

În anul 1995 s-a îmbogăţit administraţia, elaborarea de cataloage s-a mutat la Budapesta, s-a înfiinţat departamentul de contabilitate în cadrul firmei.

Din luna mai 1999, a intrat în proprietatea Neckermann, Port Travel, al cărui oferte au fost încorporate în ofertele Neckermann - acestea sunt călătoriile cu autobus. La sfârşitul anului 2000 a fost cumpărată Mol Travel, în urma căruia gama de oferte s-a îmbogăţit cu oferte de călătorii interne satisfăcând în acest fel exigenţele clienţilor.

În anul 2004 numărul angajaţilor este de 40, cu 26 de birouri proprii(13 în Budapesta, 13 în provincie), birourile agenţiilor din ţară aprox. 300.

În ziua de azi birourile Neckermann valorifică şi ofertele de călătorii ale altor agenţii de turism. Acest fapt este important în menţinerea poziţiei pe piaţă. Creşterea cifrei de afaceri este datorată nu doar construirii reţelei de birouri ci şi îmbogăţirii game de servicii. Baza de servicii este cea mai diversificată din Ungaria, cei care doresc să călătorească putând alege nu doar din cataloagele maghiare ci şi din cele germane şi din cataloagele austriece.

Neckermann este membru Asociaţia Agenţiilor de Turism din Ungaria (MUISZ) şi 14 dintre birouri este membru Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Pentru Neckermann este de sine înţeles să satisfacă cele mai diversificate exigenţe ale clienţilor în urma numărului mare de clienţi.

Pe lângă programele de recreere are o experienţă mare în domeniul călătoriilor de afaceri şi incentive. Îi aşteaptă pe cei dornici de călătorii cu servicii de înaltă calitate format pe dorinţa fiecăruia.

Birourile oferă o gamă largă de servicii turistice, colegii stau la dispoziţia clienţilor cu o pregătire de nivel înalt şi cu o vastă experienţă profesională.

În 2001 s-a pornit serviciul Call Center, cu ajutorul căruia clienţii, precum şi birourile de turism pot primi informaţii despre ofertele actuale Neckermann. Îndeplinirea acestui serviciu a fost realizat cu ajutorul colegilor noştri cu deficienţe locomotorii.


Neckermann în lume

Thomas Cook Rt. oferă călătorii din prima mână: acest concern de turism internaţional acoperă acele "trepte" de valori în turism ca de exemplu avion, hotel, organizarea, propagarea de călătorii precum şi agenţii de service şi stă la dispoziţia clienţilor cu produse din segmentele pieţii din lumea întreagă. Aparţin de concern 37 de organizatori de călătorii şi mai mult de 2400 birouri de turism. Contribuie la valorificarea concernului de mărime mondială 75000 de paturi, o flotă ce cuprinde 75 de avioane şi 24600 de lucrători stau la dispoziţia clienţilor. Întreprinderea este reprezentată în Germania, Anglia, Irlanda, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, Slovenia, Egipt, India şi Canada.

În anul financiar 2003/2004 concernul a depăşit cifra de afaceri de 7,5 miliarde de Euro şi mai mult de 13 mil de turişti au luat în folosinţă serviciile acestuia. 46 % din cifra de afaceri vine din Germania, 31 % din Anglia şi 20 % provine din pieţele europei de vest.

Bazele concernului internaţional au fost puse la începutul anului 1998 de către cele două societăţi care aparţineau de întreprindere prin faptul că Deutsche Lufthansa AG (50 %) şi KarstadtQuelle AG (50%) au înfiinţat o companie comună prin unirea Condor Flugdienst GmbH şi al NUR Turisztikai GmbH, al cărui nume în ziua de azi fiind TC Touristik GmbH. Reorganizarea în iulie 2001 al agenţiei de turism franceze Havas Voyages, precum preluarea în aprilie 2001 al agenţiei de turism britanic Thomas Cook Holdings Ltd. s-a clasat printre primii concernuri turistice ale lumii.

În limitele strategiei de produse de mărimea concernului Thomas Cook - cu tradiţiile vechi de mai mult de 160 de ani şi totodată fiind cel mai cunoscut produs din industria turistică - a devenit un producător de valori pe toate pieţele. Mărcile de tradiţie ca de exemplu Neckermann, Condor, Nielsen şi Pegase completează ofertele celor mai diversificate ţări.

Daca doriti sa deveniti agentie de vanzari Neckermann va rugam sa va adresati la: botond.kadar(at)neckermann.ro

 
Data dodania: 08 lipiec 2009r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB