Merlin.X De 12 ani în România,
Peste 350 de turoperatori.
Limbă: Polski  Italiano  Român  Lietuvos

Turoperatori  |  GDPR  |  Despre noi   |  Contact
Login:

Noutăți

 

Leisure GDS-ul MerlinX − acum si-n Romania


Cunoscut drept unul dintre principalele sisteme de distributie globala a pachetelor de servicii turistice, MerlinX este un leisure GDS (Global Distribution System) dezvoltat de compania DCS in Germania inca de acum 14 ani. Practic sistemul MerlinX permite realizarea unei conexiuni B2B intre turoperatorii si agentiile de turism, astfel incat toate ofertele organizatorilor de vacanta sa poata fi vizualizate si rezervate in timp real, de catre agentii de turism. Dupa implementarea lui in tari precum Germania, Franta, Olanda, Austria, Polonia sau Slovacia, MerlinX este prezent acum si-n Romania prin reprezentanta deschisa la Cluj Napoca la inceputul acestei luni.

"Avantajul major al unui GDS este accesul la informatia corecta si imediata referitoare la pachetele de servicii turistice existente pe piata unei tari. Daca in cazul ticketingului exista mai multe GDS-uri in Romania inca de acum 10 ani, MerlinX este primul GDS leisure cu reprezentanta in Romania si care face conexiunea intre turoperatorii romani si agentiile de turism" a declarat Dan Vladea, managerul MerlinX Romania. "Prin intrarea pe piata din Romania a sistemului de rezervari MerlinX, turismul romanesc face un mare pas spre informatizarea si eficientizarea procesului de vanzare a serviciilor turistice. Mai mult, pentru prima data va exista posibilitatea ca agentii de travel sa vizualizeze ofertele turoperatorilor romani intr-un singur loc si sa rezerve pentru clientii lor produsele la cel mai bun raport calitate-pret. In plus se vor reduce inimaginabil costurile administrative ale agentiilor de turism si ale turoperatorilor, beneficiarul final fiind de fapt clientul ce va avea informatie completa si preturi mai bune " a mai agadugat managerul MerlinX. Acesta a concluzionat "Viitorul turismului sta in agentul de travel cu statut de consultant. In epoca internetului, cand mii de oferte pot fi descoperite printr-un simplu click, rolul agentului de travel trebuie sa devina unul complex - de sfatuitor al calatorilor. Iar pentru acest lucru, el trebuie sa aiba acces nemijlocit la toate informatiile din domeniul sau, astfel incat ofertarea produsului turistic sa fie bazata pe date concise si actualizate. Din acest punct de vedere MerlinX este un instrument vital in activitatea agentiilor de turism, ducand la reducerea costurilor de timp si la facilitarea comunicarii intre agentiile de turism si turoperatori, asigurand vizibilitate maxima pentru produsele turistice. Astfel agentul de turism se va putea dedica activitatii de consiliere a clientilor si nu va mai pierde timp pretios in cautarea solutiilor in zeci de surse diferite ca structura si continut."

MerlinX Sistem este o companie romanesca ce promoveaza si sustine sistemul de rezervari on-line Merlinx. Acest sistem ofera posibilitatea de interconectare intre toti turoperatorii si agentiile de turism active pe o anumit piata printr-o interfata comuna creata special pentru o utilizare facila. Produsele turistice a peste 140 de turoperatori si furnizorii de servicii sunt distribuite catre mii de agentii de turism prin intermediul acestui sistem de rezervari. MerlinX este o solutie online contemporana si orientata spre reducerea costurilor pentru industria turistica bazandu-se pe proceduri standardizate. MerlinX este intr-o continua crestere si expansiune a pozitiei pe piata prin abordarea tuturor segmentelor de travel. Portofoliul companiei este consolidat de proiecte noi domestice, precum si la la nivel european, pentru a putea face fata pietelor intr-o rapida schimbare.


Manager Merlin.X Sistem Romania
contact(at)merlin-x.ro
www.merlin-x.ro
www.merlinx.pl

 
Data dodania: 20 styczeń 2009r.
Jesteś tutaj: Prima pagina > Noutăți
wstaw na FB